Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

REVIEW : ESSENCE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ (μερος β')

Μιας και το πρωτο μερος (δειτε το εδω ) αποτελει την αναρτηση με τις περισσοτερες προβολες στο blog μου αποφασισα να κανω και ενα δευτερο μερος με τα υπολοιπα προιοντα που εχω δοκιμασει.

ESSENCE REVIEW

Essence 3D eyeshadow no08 irresistible vanilla latte
Μια διπλη σκια με ΕΞΑΙΤΕΡΙΚΗ αποδοση χρωματος. Για πιο εντονο αποτελεσμα την απλωνω με βρεγμενο πινελο.Εχει μεγαλη διαρκεια , ειδικα αν χρησιμοποιηθει με primer.Το βαζω σε ολο το κινητο βλεφαρο, ειτε κατω απο το τοξο του φρυδιου και στην εσωτερικη γωνια για λαμψη σε βραδινο μακιγιαζ. Την πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση την χρησιμοποιω (με ελαφρυ χερι) ακομα και σαν highlighter.

Essence 3D eyeshadow no08 irresistible vanilla latte


Essence all about matt! fixing loose powder.
Μια διαφανη πουδρα που βοηθαει στο σεταρισμα του foundation με το ρουζ κλπ. Απορροφαει καθε ιχνος λιπαροτητας, περιεχει 11 γραμ. και αν χρησιμοποιηθει σε μικρη ποσοτητα αφηνει το δερμα ματ οπως υποσχεται. ( σε μεγαλη ποσοτητα στο δικο μου προσωπο που ειμαι πιο μελαχρινη εννοειται αφηνει μια ασπριλα, οποτε προσοχη! )
Το μονο αρνητικο ειναι η συσκευασια του , την οποια μολις ανοιγετε, ενα ασπρο συννεφο απλωνεται παντου!

/Essence studio nails pro white effect/ 
Το χρησιμοποιω και ως βαση αλλα και ως top  coat. Δεν ειχα προβλημα με κιτρινιλες στα νυχια μου οποτε δεν μπορω να πω αν οντως τα αποχρωματιζει. Λεει οτι στεγνωνει γρηγορα και ισχυει οποτε θα συνεχισω να το χρησιμοποιω.

Essence forget it! 3 in 1 concealer
Ενα προιον-3  concealer. Το πρασινο ειναι για τις κοκκινιλες, το ροζ για τους μαυρους κυκλους και το μπεζ για τις ατελειες. Μαυρους κυκλους δεν εχω αλλα το πρασινο πανω στις κοκκινιλες πριν το foundation λειτουργει αψογα! Κατω απο τα ματια για φως χρησιμοποιω το μπεζ , το οποιο δεν μπαινει στις λεπτες γραμμες ουτε αφηνει εικονα παστωματος. Τελος το ροζ καμια φορα το βαζω ψηλα στα ζυγωματικα αντι για ρουζ. Αφηνει ενα απαλο αποτελεσμα υγειας και φωτεινοτητας.


Essence all about matt! fixing loose powder./Essence studio nails pro white effect/ Essence forget it! 3 in 1 concealer


essence glossy lipbalm-berry sorbet
Τα χειλη μου ειναι μονιμως ξηρα οσο και αν κανω απολεπιση και χρησιμοποιω κατα καιρους διαφορα lipbalms. Το συγκεκριμενο κανει τρομερη δουλεια, τα ενυδατωνει αμεσως ενω μυριζει απιστευτα!!! Εχει glossy effect αφου περιχει αρκετο shimmer.
essence glossy lipbalm-berry sorbet

Ξεχασα να βγαλω φωτογραφια το Primer i  ♥ STAGE. 
 Το θεωρω  πολυ αξιολογο προιον αφου κανει τις σκιες μου να διαρκουν για πολλες πολλες ωρες χωρις να μαζευονται στο ενοχλητικο αυτο σημειο...ξερετε ποιο λεω εκει στο καπακι χαχα! Αποχρωματιζει το βλεφαρο κανοντας ταυτοχρονα τις σκιες να εχουν καλυτερη αποδοση χρωματος! Το αγαπω και σιγουρα θα το ξαναπαρω!

(Στην πρωτη φωτο εχω και μια πορτοκαλι ξυστρουλα. Δεν χρειαζεται να πω πολλα..Εχει δυο υποδοχες για κανονικα και μεγαλα μολυβια! Κανει την δουλεια του μια χαρα)

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΟΛΩΝ??
Στο πρωτο review ειχα μιλησει για τα μολυβια χειλιων της Essence. Πλεον μπορω να πω οτι Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Υ-Ω  το 11 in the nude  και το 07 cute pink το οποιο ειναι αυτο που φοραω στα χειλη μου στην κατω φωτογραφια.
lips: essence no 07 cute pink

Οσα περισσοτερα προιοντα της εταιριας αυτης δοκιμασω, τοσο περισσοτερο την αγαπω. Η αποδοση τους σε σχεση με την τιμη τους πιστευω οτι ειναι εκπληκτικη!

Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μεγαλο ποστ μου.. Εσας ποιο ειναι το αγαπημενο σας προιον απο την  essence ???

19 σχόλια:

  1. Ωραίο review!
    Το συγκεκριμένο μακιγιάζ,σου ταιριάζει υπέροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ ♥♥
      Το ροζ νομιζω ειτε σε ξανθιες ειτε σε μελαχρινες δειχνει σουπερ!!
      Φιλακια!!

      Διαγραφή
  2. Τέλειο post, νομίζω μετά από πολλά review για την πούδρα της essence και το δικό σου θα πάω να την πάρω
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω ειχα διαβασει τοσα για την πουδρα που μολις την βρηκα την αρπαξα αυτοματα χαχα Ειμαι σιγουρη οτι θα σου αρεσει πολυ :-)
      Φιλια και απο εμενα ♥♥

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραιο ποστ! ειμαι πολυ μεγαλη φαν της εταιρειας...και λατρευω τα προιοντα της! λατρευω το κραγιον μου "in the nude" και τα λιπ μπαλμ της σε μορφη στικ...εχουν υπεροχο αρωμα! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ.! Και το μακιγιαζ σου πάει τρελά.!
    Οι σκιές είναι απίθανες.! <3

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου εγκρινει η ειδικος το μακιγιαζ νομιζω θα το καθιερωσω :)
      Φιλακια!!

      Διαγραφή
  5. πολυ ωραιο ποστ! Ειμαι πολυ μεγαλη φαν της εταιρειας! Λατρευω το κραγιον "in the nude" και τα λιπ μπαλμ σε μορφη στικ...μυριζουν υπεροχα! φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι αυτη η εταιρια εχει αρχισει να κερδιζει εδαφος στον χωρο των καλλυντικων με τις ασυναγωνιστες τιμες της και τα καλα της προιοντα.
      Οσο για το λιπ μπαλμ εγω δεν κρατιεμαι κ το γλυφω που και που απο τα χειλη.Αυτο το αρωμα τους ειναι σκετη τρελα!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το μολυβάκι στα χείλη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι και εμενα το αγαπημενο μου. Το φοραω και σκετο χωρις κραγιον και δεν ξεραινει τα χειλη καθολου!

      Διαγραφή
  7. εγω το κολπο που κανω με την πουδρα για να μην παιρνει μεγαλη ποσοτητα το πινελο ειναι να το βουταω στα υπολειμματα που βρισκονται στο καπακι κ οχι μεσα στο βαζακι;)ωραιο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραιο κολπο αυτο ;) Αλλα καμια φορα ,ειδικα οταν την ειχα στην τσαντα μου, και παω να την ανοιξω γινεται χαμος...χυνεται απο παντου...

      Διαγραφή
  8. Το τριπλό concealer το μίσησα..!
    Αλλά τα μολύβι χειλιών της Essence τα ΛΑΤΡΕΥΩ!Ειδικά το #07 cute pink! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρα? εμενα με εχει βολεψει πολυ.Ειδικα το πρασινο πριν το foundation αυτες τις μερες που το δερμα μου κατι επαθε και ειχε τα μαυρα του τα χαλια...

      Διαγραφή
    2. Καθόλου όμως..!
      Καθόντουσαν πολύ άσχημα πάνω στο δέρμα μου...
      Στόκος σκέτος..!Η παλέτα με τα 15 concealer που είπα στο τελευταίο ποστ,είναι & αυτή στόκος,αλλά κάθεται καλά στο δέρμα & προσφέρει & καλή κάλυψη! ;)

      Διαγραφή
    3. Εχω την εντυπωση οτι οταν το προσωπο μου ειναι πολυ καλα ενυδατωμενο μου καθονται καλυτερα τετοιου ειδους concealer. Καλα που μου το θυμησες να ψαξω την παλετα αυτη χαχα
      Σιγουρα σε καθε κοπελα αναλογα το δερμα αλλα και τις προσδοκιες της τα πραοιοντα,ακομα και τα high end εχουν διαφορετικη αποδοση.. Καλο ειναι να ακουγονται και αλλες γνωμες ,περα απο την δικη μου, αυτος ειναι και ο σκοπος του ποστ εξαλλου :-)

      Διαγραφή
  9. Το κονσίλερ είναι το αγαπημένο μου δεν έχω μεγάλο πρόβλημα με κύκλους οπότε μου έχει ταιρίαξει ιδανικά.Το μόνο που μπορεις να κάνεις για την πούδρα είναι να πάρεις ενα σγουγγαράκι που απλώνουμε την πούδρα και να το βάλεις απο πάνω εγώ αυτό έκανα και σώθηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή