Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!!!

Πολλες καλησπερες!! Ειμαι κατενθουσιασμενη με την νεα μου ανακαλυψη! Την οφειλω στην Αρτεμη απο το blog της http://beautywithartemi.blogspot.gr

Η δικη μου επιδερμιδα το χειμωνα ειναι κανονικη και το καλοκαιρι γινεται λιπαρη. ΠΟΛΥ λιπαρη θα ελεγα. Ακομα και με πουδρα υστερα απο λιγες ωρες το προσωπο μου φαινεται ιδρωμενο-και το απεχθανομαι !

 Δοκιμασα λοιπον απο το φαρμακειο το γαλα μαγνησιας. Αυτο χρησιμοποιειται κυριως για κακουρες , δυσπεψια ακομα και για ηπια δυσκοιλιοτητα. Εγω ομως το χρησιμοποιησα πριν το foundation ως primer. Μετα την εφαρμογη του ενιωσα το δερμα μου τσιτωμενο( κανει και μινι λιφτινγκ). Να τονισω οτι βαφτηκα στις 7 το πρωι και οσο ημουν στη δουλεια ειχα ιδρωσει παντου εκτος απο το προσωπο το οποιο παρεμενε ματ!!!!  Οταν γυρισα σπιτι κατα τις 16.00 (δηλαδη 9 ωρες αργοτερα) μολις ειχαν αρχισει να εμφανιζονται τα πρωτα σημαδια λιπαροτητας.Κανονικα γυρω στις 9 το πρωι το προσωπο μου θα εδειχνε καπως ετσι και το μεσημερι εντελως λιπαρο. Ειδικα στη δουλεια που εχει γενικα τρεξιμο και βρισκομαι πανω απο την μηχανη του εσπρεσσο και την χοβολη την περισσοτερη ωρα , ακομα και κανονικη επιδερμιδα να ειχα , θα εμφανιζα λιπαροτητα.

Το μπουκαλακι που βλεπετε στη φωτογραφια περιεχει 340ml ενω η τιμη του ειναι 1,49 ευρω! Μυριζει λιγο ασχημα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στα εκπληκτικα του αποτελεσματα. Σιγουρα θα το χρησιμοποιω καθημερινα ολο το καλοκαιρι και θα αντικαταστησει τα primer μου.

Αν εχετε και εσεις προβλημα με τη λιπαροτητα σας το συνιστω ανεπιφυλακτα. Δεν θα πιστευετε στα ματια σας..

γαλα μαγνησιας εναντια στη λιπαροτητα.
Εδω θα βρειτε και το αρχικο ποστ της Αρτεμις.


Ως το επομενο ποστ... Να περνατε ομορφα! Φιλακια πολλα!

9 σχόλια:

  1. Δεν ειναι λιγο αηδιαστικο να το βαζεις στο προσωπο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υφη του ειναι σαν το κλασικο γαλακτωμα προσωπου.Και ειδικα εγω που κανω μασκες προσωπου-μαλλιων με υλικα οπως αυγο κλπ αυτο δεν μου κανει καθολου αισθηση.Εξαλλου προκειται για γαλα.Εδω βαζουμε καλλυντικα που ουτε καν γνωριζουμε τι περιεχουν. Μπρος στα καλλη τι ειναι ο πονος? χαχα ακομα και να αηδιαζα με το αποτελεσμα που μου δινει θα εξακολουθουσα να το βαζω!
      Φιλακια! :)

      Διαγραφή
  2. Φίλη μου, εχθές είδα στη σχετική ανάρτηση της Άρτεμης το σχολιασμό σου, και αποφάσισα να δοκιμάσω το γάλα μαγνησίας σήμερα. Έχω μικτό δέρμα που - ειδικά το καλοκαίρι - γίνεται πολύ λιπαρό, και ό, τι primer και να βάλω δε μου κρατάει το μακιγιάζ. Σήμερα λοιπόν - νωρίς το πρωί - αγόρασα το γάλα μαγνησίας και το "πέρασα" πάνω από το ενυδατωμένο πρόσωπό μου (και μάτια) πριν βάλω makeup. Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις, το makeup είναι αναλλοίωτο στο δέρμα μου: όπως την ώρα που το έβαλα. Εννοείται πως τα δύο primer που έχω, θα τα χαρίσω: Δε μου χρειάζονται πια! :-) Σχολιάζω λοιπόν και στο δικό σου blog, ώστε να λύνονται οι απορίες στους υπόλοιπους!
    Να' σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι τοσο που λειτουργησε εξισου καλα και στο δικο σου δερμα :-) ειναι οντως θαυματουργο. Εγω ολο το καλοκαιρι δεν το αποχωριστηκα ουτε μια φορα!!
      Τα φιλια μου! !

      Διαγραφή
  3. το γαλα μαγνησιας μηπως μυριζει???δηλ μην βγω εξω κ βρωμαω γαλατιλας γιατι ειμαι κ μυστηρια στις μυρουδιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Αφοτου το απλωσεις στο προσωπο δεν μυριζει απολυτως τπτ!!

      Διαγραφή