Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

REVIEW : ESSENCE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ (μερος Α)

Μετά από αρκετή έρευνα είπα να δοκιμάσω τα προϊόντα της εταιρίας αυτής ώστε να δω τι αξίζει και τι όχι.  Αρχικά να αναφέρω ότι πρόκειται για γερμανική εταιρία που δεν κάνει πειράματα σε ζώα!! Το θετικό της είναι οι πολύ χαμηλές της τιμές, ενώ ένα βασικό της μειονέκτημα είναι η διαθεσιμότητα των καλλυντικών. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο σε καταστήματα τύπου 1 ευρώ , αποθήκες κλπ καθώς λίγα hondos center τα έχουν. Επίσης σπάνια βρίσκεις μεγάλη ποικιλία. Αντ' αυτού  άδεια ράφια καθόλου τακτοποιημένα που δεν σε ελκύουν ιδιαίτερα αφού συνήθως δεν βρίσκεις ούτε τεστερ. . Παρακάτω σας παραθέτω τα προϊόντα που έχω αγοράσει εγώ καθώς και την άποψη μου για το καθένα από αυτά. 
  1.  /πρόσωπο 
essence stay all day long lasting make up 
θετικά  Μέτρια κάλυψη,ανάλαφρη υφή, ελαφρύ άρωμα, ωραίο φυσικό αποτέλεσμα (όχι τελείως ματ), σε εμένα δεν προκάλεσε λιπαρότητα μετά απο ώρα, αρκετά μεγάλη διάρκεια
αρνητικά: λίγες αποχρώσεις, δεν έχει κάποιο spf
Γενικά το θεωρώ ένα καλό  make up αν δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα με σπυράκια κλπ

soft touch mousse

  
θετικά  ματ αποτέλεσμα, αρκετά καλή κάλυψη, εξαιρετική απόδοση
αρνητικά  για εμένα προσωπικά που τα make up τα απλώνω με το χέρι, το συγκεκριμένο μου προκαλεί μαι περίεργη -όχι ευχάριστη - αίσθηση, σπάνια βρίσκεις και τις έξι τις αποχρώσεις, οι οποίες και πάλι είναι λίγες. 
Γενικά θα το ξαναπάρω , και αξίζει μια δοκιμή. Αποτελεί εξαιρετικό αντίγραφο του Dream Matte Mousse της Maybelline.

coverstick  abdeckstift

Το χρησιμοποίησα κάτω από τα μάτια και δεν με άφησε καθόλου ευχαριστημένη. μπήκε ανάμεσα στις "ρυτίδες" και με έκανε να φαίνομαι κουρασμένη .
 Βέβαια είναι διορθωτικό στικ για κοκκινίλες και ατέλειες , οπότε ίσως να το τοποθέτησα λάθος κάτω από τα μάτια  Όπως και να έχει , σε όποιο σημείο και να το βάλω μου ξηραίνει το δέρμα , ενώ δεν έχω ξηρή επιδερμίδα.

essence silky touch blush 
Ένα καλό ρουζ με καλή απόδοση. Έχει μέσα shimmer , εύκολο στο blending , ενώ γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο αρνητικό. 




2. /μάτια/

2in1 volume mascara

Πρόκειται για μια μάσκαρα με ένα βουρτσάκι , αλλά δύο εσοχές. από το look 1 βγαίνει λίγο προϊόν για μήκος ενώ από το look  2 βγαίνει πολύ προϊόν για όγκο και πιο δραματικό εφέ. Για εμένα το πρώτο είναι άχρηστο. Δεν κάνει σχεδόν καθόλου δουλειά. Το δεύτερο όμως απλά το αγαπώ!!  δίνει όγκο και πολύ μαύρο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία ακριβή μάσκαρα επώνυμης εταιρίας. 
αρνητικά  :  άσχημη μυρωδιά , μετά από 2-3 στρώσεις οι βλεφαρίδες κολλάνε. Το δεύτερο βουρτσάκι βγάζει υπερβολικά πολύ προϊόν , οπότε πριν το εφαρμόσω στα μάτια σκουπίζω λίγο τις άκρες ( όπως κάνουμε στο μανό)


stay all bay long lasting eyeshadow



Κρεμώδης υφή με μεταλλική εμφάνιση. ιδανικό για smokey eyes.Διαρκει πολυ δινοντας πολυ ωραιο αποτελεσμα σε συνδιασμο με μια δευτερη σκια. Εγω  συνδιασα το rock chic με μια mineral της  bourjois και ειχα αυτο το αποτελεσμα που μου αρεσε αρκετα 


stay all day long lasting eyeshadow -essence / bourjois eyeshadow 13
3./ χείλη 

essence lipliner 


Πόσο μα πόσο λατρεμένο μολύβι!!! 
Η απόχρωση που έχω είναι η nude αλλά ΣΊΓΟΥΡΑ θα πάρω και τις υπόλοιπες. Ενυδατικό ,απαλό , δεν ξηραίνει τα χείλη, τέλεια απόδοση , σαν να φοράς κραγιόν. 

essence lipstick



Θα έλεγα ότι τα κραγιόν αυτά μοιάζουν περισσότερο με lipbalm με χρώμα. Έχουν κρεμώδη υφή , δεν ειναι ματ ενώ ενυδατώνουν πολύ καλά τα χείλη. 

4./ βερνίκια νυχιών /
essence colour  go 
Πήρα την τρίτη απόχρωση.Έχει καλή απόδοση χρώματος , στεγνώνει αρκετά γρήγορα με ένα καλό αποτέλεσμα. 
αρνητικά  δεν διαρκεί , κάτι που για εμένα είναι ίσως το σημαντικότερο 

Αυτά είναι όλα όσα έχω αγοράσει , και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αγαπώ τα προιόντα της essence cosmetics .Τιμές δεν έχω γράψει γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν ξεπερνάνε τα 4-5 ευρώ. Για εμένα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες όταν ψάχνω κάτι οικονομικό αλλά ταυτόχρονα και καλό σε σχέση με την τιμή του. 
Σίγουρα θα δοκιμάσω περισσότερα αν καταφέρω να τα βρω. 

Παρακάτω έχω links τόσο για το που θα βρείτε τα προϊόντα όσο και την ίδια την ιστοσελίδα της 
εταιρίας.



Δειτε το δευτερο μερος εδω


6 σχόλια:

  1. Αρκετά ενημερωτικό..σίγουρα θα δοκιμάσω κάποιο lipliner όπως επίσης και ρούζ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα αγορασω την μους ...αν και μου φαινεται οτι εχει λιγο μεσα!βεβαια ειναι πολυ οικονομικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχυει..Εφτασα στα μισα μεσα σε πολυ λιγες μερες.Αντιθετα το foundation περιεχει αρκετη ποσοτητα.
      Για τις μερες ομως που θελεις ενα πιο ματ αποτελεσμα, χωρις να βαλεις και πουδρα, ειναι ο,τι πρεπει!!

      Διαγραφή
  3. To rouz stin apoxrwsi 30 - Secret It-Girl apla to latreuw! De nomizw oti uparxei kalutero! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγώ έχω ευχαριστηθεί πολλά προϊόντα της Essence σε αντιθεση με αυτά της Elf είναι πραγματικά πολύ καλά για την τιμή τους...Ψηφίζω stay all day long lasting make up και ρουζάκια όπως επίσης και το μολυβάκι φρυδιών που το έχω καταευχαριστηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το make up μου αρεσει και εμενα πολυ! τα μολυβακια δεν τα εχω δοκιμασει αλλα αν τα πετυχω (αν!) θα αγορασω σιγουρα!

      Διαγραφή