Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΠ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ & ΜΑΛΛΙΑ


Η επιδερμίδα μου θα έλεγα ότι είναι μεικτή, και τον τελευταίο καιρό εμφάνισε τάσεις λιπαρότητας. Λίγα σπυράκια εδώ και εκεί και κυρίως πόροι και μαύρα στίγματα. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά στράφηκα προς κάτι πιο φυσικό.Τον άργυλο.  Πήγα , λοιπόν στο φαρμακείο και μου έδωσαν αυτό ... Είναι μάσκα προσώπου αλλά χρησιμοποιείται και ως μάσκα για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Εγώ προσθέτω και λίγες σταγόνες λεμονιού που κάνει θαύματα στις λιπαρές επιδερμίδες.(μετά την εφαρμογή λεμονιού στο πρόσωπο μην έρθετε σε επαφή με τον ήλιο για λίγες ώρες!!! )  Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι τα λίγα σπυράκια που είχα εξαφανίστηκαν, όπως και το 80% των στιγμάτων. Μετά από πολλά χρόνια νιώθω ότι μπορώ να βγω έξω χωρίς foundation αφού έχω ελάχιστες μόνο κοκκινίλες. 
Να επισημάνω ότι εξυπηρετεί κάθε τύπο επιδερμίδας, μιας και για ξηρά δέρματα αντί για λεμόνι προσθέτετε λίγο μέλι. Είναι αποξηραμένος στον ήλιο άρα είναι απόλυτα φυσικός.     


  Περνάω τώρα στο καλύτερο -έως τώρα -για εμένα προϊόν για τα μαλλιά. Καταρχήν να πω ότι τα κακόμοιρα τα μαλλιά μου ΄χουν περάσει από ντεκαπάζ, πολλές αλλαγές χρωμάτων μηνιαία και καθημερινό ίσιωμα. Αποτέλεσμα?? ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!! Τον Αύγουστο τα έκοψα μέχρι τους ώμους για να απαλλαγώ από ό,τι έμεινε από την ντεκαπάζ και πριν 3 μήνες αποφάσισα να μην τα ισιώνω καθημερινά μήπως και καταφέρω να τα μακρύνω. Σε όλο αυτό έψαχνα ένα καλό επαγγελματικό προϊόν. Από ξένες youtubers πήρα πολλές ιδέες , μόνο που στην Ελλάδα δεν τα έχουμε όλα αυτά... Επισκέφτηκα τον Χαρμάνη στην Ομόνοια. Βρήκα ένα από τα προϊόντα που προανέφερα και με μεγάλη μου χαρά το αγόρασα αμέσως αφού με διαβεβαίωσε η πωλήτρια ότι δεν θα το μετανιώσω.   
  
 Το εν λόγω προϊόν λέγεται chi (cationic hydration interlink ) silk infusion.    


                                                                                           
 Δεν γράφει στα ελληνικά μιας και δεν κυκλοφορεί λιανικώς στο εμπόριο. εκτός από κάποια κομμωτήρια. Είναι μετάξι και κάνει απίστευτη δουλειά. το βάζω πριν εφαρμόσω θερμότητα στα μαλλιά μου αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας τα νιώσω άγρια και φριζαρισμένα. Το μεσαίο αυτό μπουκάλι στοίχησε 19 ευρώ ( τώρα νομίζω έχει πέσει η τιμή του ) και το έχω 4+ μήνες και βρίσκομαι προς το τέλος. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και στα δικά μου μαλλιά και στην τρέσσα μου και κατά καιρούς το χρησιμοποιεί η μητέρα μου , η αδερφή μου κλπ. Θέλω να καταλήξω στο ότι κρατάει για μήνες και βάζετε ελάχιστη ποσότητα η οποία καλύπτει μεγάλο μέρος των μαλλιών. 
 Η ψαλίδα έχει μειωθεί στο ελάχιστο (σε συνδυασμό με το ψαλίδισμα των άκρων σχεδόν κάθε δίμηνο, το οποίο το κάνω μόνη μου ). Τα μαλλιά είναι απαλά και γυαλίζουν, ενώ μυρίζουν απίστευτα. 

Σίγουρα θα το ξαναπάρω μόλις τελειώσει αφού για μένα είναι το καλύτερο! Αν έχετε τλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Θα με θυμηθείτε ;) 

φιλακια!!! :))

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου