Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Little beauty tips



Αν η αγαπημενη σας μασκαρα ξεραθηκε πολυ νωρις, μη βιαστειτε να την πεταξετε..Προσθεσετε λιγες σταγονες coca-cola και θα γινει παλι σαν καινουρια!
Εναλλακτικα, βυθιστε την σε ζεστο νερο , αλλα οχι σε πολυ καυτο γιατι ενδεχεται να στραβωσει το σωληναριο απο την θερμοκρασια.



Αντιστοιχα, αν το βερνικι σας εχει αρχισει να γινεται πιο πηχτο και να μην στεγνωνει τοσο γρηγορα οσο στην αρχη ριξτε μεσα λιγες σταγονες καθαρο οινοπνευμα(οσο χρειαζεται) 
.ΟΧΙ ΑΣΕΤΟΝ γιατι απλα θα το καταστρεψετε!



Εσπασε η σκια  , η το ρουζ σας?? Εγω προσωπικα το παθαινω συνεχεια... Μην απελπιζεστε! Το μονο που θα χρειαστειτε ειναι οινοπνευμα. καντε σκονη ολη τη σκια / ρουζ ,πατηστε το μεσα στο δοχειο του καλα και ριξτε απο πανω οινοπνευμα. Αν σας πεσει παραπανω απορροφηστε το με μια χαρτοπετσετα. Αφηστε να στεγνωσει και η σκια/ρουζ θα ειναι παλι σαν καινουριο. Αν σας εχει πιασει και ορεξη για δημιουργια μπορειτε να φτιαξετε αναγλυφη την επιφανεια της χρησιμοποιωντας καποιο 
αντικειμενο της αρεσκειας σας που θα χρησιμευσει σαν σφραγιδα οση ωρα στεγνωνει. 


Βαρεθηκατε τα κραγιον σας και θελετε ενα νεο χρωμα ΤΩΡΑ! αλλα δεν εχετε τα χρηματα να το αγορασετε?? Ακουστε τι κανω εγω .. Βαζω πρωτα ενα πολυ ενυδατικο ΑΧΡΩΜΟ lip balm η ακομα και βαζελινη. Διαλεγω αναμεσα απο τις σκιες για τα ματια το χρωμα που θελω να μετατρεψω σε κραγιον, και το βαζω στα χειλη. Απο πανω αν θελετε περαστε ξανα ενα lip gloss αχρωμο η με παρεμφερες χρωμα για να το σταθεροποιησετε. Πετυχενετε και ενυδατωση και νεο χρωματακι στα χειλη σας! 



Θελετε να δυναμωσετε τις βλεφαριδες σας και να μακρυνουν?? Φυσικα δεν θα γινουν οπως της φωτο. :p
Αγοραστε απο το φαρμακειο καστορελαιο (νομιζω καπου στα 3 ευρω) και μετα το ντεμακιγιαζ σας απλωστε λιγη ποσοτητα στις πανω και στις κατω βλεφαριδες. Αν το κανετε καθε βραδυ , μεσα σε λιγες μερες θα δειτε τις βλεφαριδες σας και δεν το πιστευετε! 

Αυτα απο εμενα..Εσας ποια ειναι τα μυστικα της ομορφιας σας?? 









4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ολα οσα ποσταρω τα εχω δοκιμασει πρωτα για να δω αν οντως δουλευουν.. :) ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!! 2-3 σταγονες βεβαια..Δοκιμασε το σε καποια φτηνη ,αν φοβασαι μην κατστρεψεις καποια καλη-ακριβη και θα πειστεις ;)

      Διαγραφή
  2. poly xrhsima ola ta tips!!!exeis ki ena vraveiaki apo mena http://angiebeautyworld.blogspot.gr/2013/05/my-first-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή