Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Fiber mascara....πρωτες εντυπωσεις!!

Ο Οκτωβρης μπηκε επιτελους και γω ειμαι ιδιατερα χαρουμενη γιατι ο προηγουμενος μηνας ηταν ισως ενας απο τους πιο δυσκολους ολου του χρονου.
Καλο μηνα λοιπον,δημιουργικο και με πολλα χαμογελα :-) 
Εμενα μου εφερε ο νεος μηνας την μασκαρα που ειχα παραγγειλει απο το ebay.

Την ειχα δει στο καναλι της Αναστασιας στο youtube και επειδη εχω τρελα με τις μασκαρα και το ψευτικο αποτελεσμα στις βλεφαριδες μου την εψαξα αμεσως. Σε οσες αρεσει επισης το δραματικο look keep on reading :-)

Το πακετο οεριλαμβανει δυο δοχεια. Ενα πιο ψηλο το transplanting gel και ενα πιο κοντο το natural fiber.

Αρχικα περναμε το gel ,που ειναι σαν μασκαρα σε πολυ υγρη μορφη. Σην συνεχεια εφαρμοζουμε το fiber τις πολυ μικρες αυτες τριχουλες,οι οποιες προσκολλωνται στις δικες μας,δινοντας ενα εφε ψευτικων βλεφαριδων. Επαναλαμβανουμε την διαδικασια 4 φορες.








Παμε να δουμε τα αποτελεσματα???


Και φυσικο φως.....




Οι πρωτες μου εντυπωσεις??

Θεωρω οτι ειναι μια μασκαρα που θελει υπομονη..δεν ειναι για καθε μερα σιγουρα, αλλα για τις περιστασεις που θελουμε να ξεχωρισουμε ειναι η καταλληλοτερη!
Προσδιδει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ογκο και ισως καποιο μηκος. Επειδη ομως ειναι η πρωτη φορα που την χρησιμοποιησα ισως να μην καταφερα να την αξιοποιησω στο επακρο. Με τον καιρο μπορει το αποτελεσμα να ειναι ακομα πιο εντυπωσιακο οσον αφορα το μηκος.

Χαιρομαι πολυ που την πηρα, αφου θα με βγαλει απο τον κοπο να φοραω ψευτικες βλεφαριδες ( μια στο τοσο..)

Ειναι της εταιριας LOVE ALPHA , εχει υπερχαριτωμενη animal print συσκευασια και το καλυτερο???  κοστισε μολις 3.60 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. Για οσες ενδιαφερεστε   http://www.ebay.com/itm/LOVE-ALPHA-Fibre-Mascara-Endless-Extension-Eyelash-Grower-Brush-False-Eyelash-/161096864899?pt=AU_Makeup&hash=item25821f1483 

15 σχόλια:

  1. Την έχω δει και εγώ αυτή τη μάσκαρα στο κανάλι της Αναστασίας και μου άρεσε πολύ!και σε σένα φαίνεται να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!Δοκίμασε το fiber με μάσκαρα για μάκρος μήπως δεις αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σκεφτηκα και εγω αλλα νομιζω οτι θελει μασκαρα λιγο λευπτορευστη ωστε να κολλησουν τα fibers και να μην κολλησουν τελικα οι βλεφαριδες μετα απο τοσες στρωσεις..σιγουρα θα πειραματιστω ομως :-)

      Διαγραφή
  2. πλακα κανεις? φαινεται απιστευτη!ποσο κοστισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 3,60 ευρω με δωρεαν μεταφορικα στο λινκ που παραθετω. Γιατι μπορεις να την βρεις και πιο ακριβα αναλογα τον πωλητη, αν την παρεις με θηκη κλπ.

      Διαγραφή
  3. πολύ καλή φαίνεται αλλά όντως θέλει υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο αλλα για μενα που ειμαι τρελη και παλαβη για τις εντονες βλεφαριδες και ουτως η αλλως οποια μασκαρα και να χρησιμοποιω περναω 3 στρωσεις, ειναι ο,τι πρεπει!! :-)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ! Δεν την είχα ξαναδεί αυτή τη μάσκαρα αλλά μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα! Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό ειδικά σε όγκο!
    http://mintfloraldiary.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που σου αρεσε! Μπορω να πω οτι ειναι ο,τι καλυτερο εχω δοκιμασει σε μασκαρα!!!

      Διαγραφή
  5. Πολυ ωραιο αποτελεσμα...μου τη σπαει αφανταστα εμενα αυτο με τα fiber..ειμαι λιγο τεμπελα..αλλα μια φορα στο τοσο αξιζει..την εχω και εγω αυτη τη μασκαρα αλλα δεν τη χρησιμοποιω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω μπορει να τεμπελιαζω για πολλα αλλα ποτε για πολλες στρωσεις μασκαρα χαχα οταν την χρησιμοποιεις εχει και σε σενα καλο αποτελεσμα? Απο μηκος?

      Διαγραφή
  6. Εγώ χρησιμοποίω χρόνια την διπλη μάσκαρα της loreal με το serum και είμαι πολυ ικανοποιημένη αλλά τέτοιο αποτέλεσμα δεν έχω δει.....με βάζεις σε σε πειρασμό μεγάλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σ αρεεσει το dramatic look στις βλεφαριδες να την παρεις σιγουρα.. για 3.60 ευρω ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!
      Φιλακαι!

      Διαγραφή
  7. Ουαου! Απλά ουαου! Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο :|
    Σου έκανε απίστευτες βλεφαρίδες αλλά όντως δεν είναι για κάθε μέρα καθώς θα θέλει αρκετή ώρα μέχρι να την απλώσεις στα μάτια σου! Πάντως είναι μια από τις πιο ωραίες μάσκαρα που έχω δει, ίσως την αγοράσω κι εγώ! Χιχι
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι πολυ γλυκια μου που σου αρεσε το αποτελεσμα! Αν την παρεις περιμενω και την δικη σου αποψη ♥φιλακια πολλα

      Διαγραφή
  8. πωπω τελειο αποτελεσμα, και εγω σιγουρα θα ηθελα να την εχω για μια στις τοσες, αξιζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή