Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Peggy Sage cure express review♥♥

Αναπολω τις μερες περιπου 1.5 χρονο πριν. Πριν δηλαδη πιασω την δουλεια που εχω τωρα. Τοτε που τα νυχια μου ηταν σε αριστη κατασταση. Μακρυα σκληρα χωρις κανενα προβλημα.
Πριν ενα μηνα η κατασταση ειχε φτασει στο απροχωρητο. Τα νυχια μου ξεφλουδιζαν συνεχεια, με αποτελεσμα να γινονται λεπτα και να σπανε. Πηγα σε μια φιλη η οποια δουλευει στο Ηρακλειο ( αυτη ειναι η σελιδα στο Fb
https://m.facebook.com/pages/GLAM-NAILS-and-body/299145710103300?id=299145710103300&_rdr ). Αφου μου τα εκανε πολυ πολυ κοντα μου εδωσε αυτην εδω την θεραπεια της Peggy Sage την οποια παρουσιαζε ως πολλα υποσχομενη.



Ειναι για αδυναμα και κατεστραμενα νυχια και εφαρμοζεται ως εξης: την πρωτη μερα περνατε ενα χερι, την δευτερη ενα δευτερο χερι και την τριτη μερα τα ξεβαφετε και τα ξαναπερνατε ενα χερι κοκ. Αυτη η διαδικασια συνεχιζεται για 15 ημερες, αν και εμενα η φιλη μου, μου συνεστισε να το κανω για 20. Στην συνεχεια μπορει να χρησιμοποιηθει για συντηρηση ως βαση.

Αφου περασαν οι 20 μερες ποια ειναι η γνωμη μου...??
Αρχικα θεωρησα δυσκολο να επανελθουν τα νυχια μου ετσι οπως ειχαν καταντησει. Επισης αυτο το καθημερινο βαψε ξεβαψε ειδικα για τις μερες των διακοπων νομιζα οτι θα ηταν χρονοβορο και βαρετο.
Παρολαυτα εγινε συνηθεια,οπως η ενυδατικη ενα πραγμα, και απαιτουσε 3 λεπτα αφου το συγκεκριμενο βερνικι στεγνωνει πολυ γρηγορα. Αφηνει μια αποχρωση του γαλακτος
και να τονισω οτι μετα απο 20 εφαρμογες εχω ξοδεψει μονο το 1/3 του προιοντος αφου περιεχει 11ml.

Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι μεσα στις 20 αυτες ημερες τα νυχια μου μακρυναν αρκετα χωρις να ξεφλουδισουν ουτε μια φορα και χωρις φυσικα να σπασουν οσο και αν τα ταλαιπωρησα στην δουλεια!! Νομιζω οτι εχει γινει επιτελους το θαυμα :-)

Το μονο αρνητικο που παρατηρησα ειναι οτι ενω δεν ειχα ποτε προβλημα με τα πετσακια (μα ποτε!!) ξαφνικα εμφανισα. Δεν ξερω αν συνδεεται με το βερνικι αλλα εμφανιστηκε το θεμα οταν ξεκινησα την θεραπεια.

Γενικα ,για εμενα αποτελει ενα θαυματουργο προιον που καταφερε μεσα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα να επαναφερει τα νυχια μου, και αν εχετε αναλογο προβλημα σας το συνιστω χωρις δευτερη σκεψη!!

3 σχόλια:

  1. Πολύ ενδιαφέρον! και εγώ κατά καιρούς αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με τα νύχια! Ευχαριστώ για το tip-suggestion!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, μόνο που το δικό μου είναι μόνιμο. Δεν είχα ψάξει καθόλου το θέμα. Από που το αγόρασες; Από φαρμακείο ή κατάστημα καλλυντικών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το συγκεκριμενο για το οποιο μπορω να σου εγγυηθω σιγουρα αποτελεσματα το αγορασα στο μαγαζι που δουλευει η φιλη μου(μανικιουριστα) στο Νεο Ηρακλειο. Εχω το λινκ στην αναρτηση. Διαφορετικα θα το βρεις στο περιστερι στο καταστημα της εταιριας Peggy sage η σε οποιο αλλο μαγαζι που πουλαει τα βερνικια αυτα. Στο Facebook υοαρχει και αντιστοιχη σελιδα της εταιριας. Ελπιζω να σε βοηθησα. Αν εχεις οποιαδηποτε απορια μην διστασεις :-)

      Διαγραφή