Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Αγαπημενα Ιουλιου ♥♥♥

Καλησπερα σε ολες και καλο σαββατοκυριακο!

Ειναι η πρωτη φορα που κανω παρομοιο ποστ. Τα προιοντα που θα δειτε παρακατω ειναι αυτα που χρησιμοποιησα περισσοτερο τον μηνα που μας περασε. Για οποιο εχω κανει αναλυτικο review , θα παραθετω και το αντιστοιχο link.
Αγαπημενα Ιουλιου
Ας ξεκινησουμε...



Avon glow bronzing perls/The body shop brow and liner kit

Avon glow bronzing perls: περλες σε διαφορα χρωματα που αφηνουν ενα πολυ φυσικο αποτελεσμα κααι γι αυτο το χρησιμοποιω στο πρωινο-απογευματινο μου μακιγιαζ.

The body shop brow and liner kit: 2 ματ χρωματα που τα χρησιμοποιω για να γεμισω τα φρυδια μου αλλα και ως σκια στην κογχη του ματιου. Περιεχει και ενα μικρο διπλο πινελακι που βολευει οταν το εχω στην τσαντα μου και δεν θελω να κουβαλαω και το αντιστοιχο πινελο.

Μασκαρα Rocket της Maybelline

Μασκαρα Rocket της Maybelline. Δεν θα πω πολλα μιας και εχω κανει αναλυτικο review (δειτε εδω) Απλα την αγαπω!!!

Κραγιον  lovie no55

Κραγιον  lovie no55: απιστευτα οικονομικο, με τελεια αποδοση χρωματος, αρκετα καλη διαρκεια. Το συγκεκριμενο ειναι κατι σαν ροζ (δεν τα παω καλα με τις περιγραφες χρωματων). Δεν ειναι εντελως ματ γεγονος που το κανει να μην ξεραινει τα χειλη. Το μονο αρνητικο ειναι η μυρωδια.

Essence all about matt fixing loose powder

Essence all about matt fixing loose powder: τωρα που η θερμοκρασια ανεβαινει επικυνδυνα χρειαζομαστε μια πουδρα σε ελευθερη μορφη που να δεσμευει την λιπαροτητα. Για περισσοτερεσ πληροφοριες διαβαστε εδω.

Γαλα μαγνησιας
Γαλα μαγνησιας : Το ιδανικο Primer για εμενα με μολις 1.5 ευρω! Δεν ξεχναω ποτε να το απλωσω στο προσωπο μου πριν βαφτω. Οσες υποφερετε απο λιπαροτητα δοκιμαστε το και θα με θυμηθείτε!
( για περισσοτερες πληροφοριες διαβαστε εδω )


Αγνο φυτικο σαπουνι απο λαδι ελιας PanSoap

Αγνο φυτικο σαπουνι απο λαδι ελιας PanSoap: Επειδη τον τελευταιο καιρο το προσωπο μου κατι επαθε και ξαφνικα εμφανισα πολλα σπυρακια σαν κυστες εψαχνα ενα εντελως αγνο προιον μεχρι να καταλαβω αν το ολο προβλημα προηλθε απο καποιο καθαριστικο προσωπου λιγο πιο " επιθετικο".Αυτο μου το ειχε αγορασει η μητερα μου και μπορω να πω οτι το λατρεψα.Ειναι καταλληλο για ολο το σωμα προσωπο-χερια-σωμα-μαλλια. Αφηνει μια απιστευτη αισθηση καθαριοτητας( μου θυμιζει καπως οταν πλενουμε ενα πιατο και περναμε το δαχτυλο μας απο πανω και κανει κριτσι κριτσι ..δεν ξερω αν καταλαβατε χαχα) .Δεν ξηραινει καθολου την επιδερμιδα και δεν τσουζει τα ματια.




Argilla plus της εταιριας Medicon.:Προκειται για πρασινο φυσικο αργυλο σε σκονη.Περιχει 200 γραμ και κοστιζει περιπου 6 ευρω. Το χρησιμοποιω σε ολο το προσωπο μια φορα την ενδομαδα αλλα και τοπικα ολο το βραδυ αν εμφανισω καποιο σπυρακι.Το συγκεκριμενο προιον εκανε θαυματα στο προβλημα που ανεφερα παραπανω στο σαπουνι ελιας. Μεσα σε 4 μερες εξαφανισε τις κυστες που ειχαν δημιουργηθει. Καθε πρωι που ξυπνουσα και ξεπλενομουν με αγωνια να δω σε τι κατασταση ειναι το προσωπο μου, ενιωθα τεραστια ανακουφιση βλεποντας οτι τα ειχε ξερανει πολυ πολυ γρηγορα!

Rose water RC:Λοσιον προσωπου για ολους τους τυπους δερματος.Το χρησιμοποιω αφου ξεβαφτω. Καθαριζει απαλα το προσωπο απο οποια καταλοιπα μακιγιαζ, γαλακτωματος κλπ ενω η ελαφρια μυρωδια τριανταφυλλου με χαλαρωνει και με προετοιμαζει για υπνο!


wellaflex mousse/olay essentials refresing face wash

Wellaflex long lasting flexible hold/curls and waves/strong hold mousse (3):Και επειδη το καλοκαιρακι απαιτει ανεμελια και καμια μας δεν εχει ορεξη σε καθημερινη βαση να φτιαχνει τα μαλλια της ειδικα με καποιο εργαλειο θερμοτητας, τι καλυτερο απο το φυσικο μας?? Wella Αφρος για μπουκλες. Ειναι ο καλυτερος που εχω δοκιμασει ως τωρα.Δεν κολλαει τα μαλλια, αλλα τους χαριζει ελαφρια κινηση και ωραιο φορμαρισμα.

Olay essentials αναζωογονητικο gel καθαρισμου προσωπου για κανονικες/ μικτες επιδερμιδες. Περιεχει εκχυλισματα απο αλοη και αγγουρι, δεν φράσσει τους πορους ενω απομακρυνει πολυ ευκολα το μακιγιαζ. Δεν θα ελεγα οτι ειναι κατι τρομερο , απλα ενα καλο καθαριστικο προσωπου.Δεν αφηνει την επιερμιδα ξηρη αλλα δεν κανει να ερθει σε επαφη με τα ματια.


Αυτα ηταν τα δικα μου αγαπημενα του Ιουλιου.
Εχετε χρησιμοποιησει καποιο?
Ποια ειναι τα δικα σας αγαπημενα?

Μην ξεχασετε να κανετε Like στην σελιδα μου στο facebook https://www.facebook.com/pages/Beauty-and-more/550866281615346
Θα χαρω πολυ να τα λεμε και απο εκει!!

Εως την επομενη αναρτηση...να περνατε τελεια και να χαμογελατε!Φιλια!








17 σχόλια:

  1. Ωραία πραγματάκια!
    Έχω δοκιμάσει κι εγώ το φυτικό σαπούνι από λάδι ελιάς.
    Γενικότερα,τα συγκεκριμένα σαπούνια μου αρέσουν πάρα πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω οτι τα αγνα προιοντα ειναι αυτα που εχουν και το καλυτερο αποτελεσμα!
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  2. Έχω και γω τις πέρλες της avon και μ αρέσουν πολύ !!! όσο για το γάλα μαγνησίας κάνει καλή δουλειά! το έχω αγοράσει και εγώ! Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω η αλήθεια είναι. λες? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα αν εχεις λιπαρο δερμα κανε μια δοκιμη.Θα μεινεις αφωνη...Αν τελικα το χρησιμοποιησεις πες μου την γνωμη σου!!

      Διαγραφή
  3. τις περλες τις χρησιμοποιω και εγω πολυ αλλα και το γαλα μαγνησιας!θα παρω και εγω ενα παρομοιο σαπουνακι γιατι και εγω εχω ενα θεμα τελευταια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο σεμιναριο της Seventeen οταν ειχα παει, μολις ειχε ξεπεταχτει το πρωτο.Η ειδικος εκει μου ειπε κατι που και εγω ειχα ακουσει αλλα δεν ημουν σιγουρη..Αν εχεις ταση για ακμη σε καμια περιπτωση μην κανεις απολεπιση.Μεταφερεις τα μικροβια και γεμιζεις παντου.
      Το σαπουνακι αυτο καθαριζει πολυ απαλα το δερμα χωρις να προκαλει ερεθισμους στα υπαρχοντα σπυρακια αλλα αυτο που με βοηθησε κυριως ηταν ο αργυλος τοπικα στα σπυρακια.
      Ευχομαι να ξεμπερδεψεις και συ με το θεμα πολυ πολυ συντομα!
      Τα φιλια μου!

      Διαγραφή
    2. polu omorfa pragmatakia! den eixa skeftei to gala magnhsias ws primer!

      Διαγραφή
    3. Και ομως κανει τρομερη δουλεια!! Απο την μερα που το δοκιμασα δεν το παραλειπω ποτε!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα..
    Το Olay και το γάλα Μαγνησίας, τα έχω και εγώ..:D

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Αλεξανδρα μου!!
      Το γαλα αυτο τελικα ειναι πολυεργαλειο!! Χαχα

      Διαγραφή
  5. Εχουμε πολλά κοινά αγαπημένα εμείς οι δύο....όπως τον άργυλο που ευτύχως που μου είπες για την τοπική του χρήση και ετσι σώθηκα από ενα παλίοσπυράκι που δεν έλεγε να φύγει εδώ και ενα μήνα....Το σαπουνακι της olay, τις πέρλες απο την Avon, την πούδρα απο essence και αυτο που πρεπει να αποκτήσω είναι το γάλα μαγνησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλά ΟΛΑ τα προιόντα!! Ίσως να δοκιμάσω το σαπουνάκι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δοκιμασε σημερα και η μαμα μου και ενθουσθαστηκε απο την αισθηση που της αφησε. Αξιζει σιγουρα :-)

      Διαγραφή
  7. Οι πέρλες αυτές της Avon είναι το αγαπημένο μου προϊόν και μένα για το καλοκαιράκι γενικά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι που μας έδωσες την προηγουμένη βδομάδα.. Τώρα 'ηρθε η δική σου σειρά γιατι μου αρέσει πολυ το blog σου!!!

    http://pozasworld.blogspot.gr/2013/08/award-libster-blog.html

    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις έγινα μέλος στο blog σου!
    Πολυ ωραίο ποστ!
    Τις περλες τις Avon τις εχω αγοράσει και εγω και μου αρέσουν παρα πολυ! Οσο για το γάλα Μαγνησίας πραγματικά βοηθάει παρα πολυ στην λιπαροτητα!
    Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου blog αν θες.

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή