Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ...

Οκ ολες γνωριζουμε ποσο σημαντικο ειναι να ξεβαφομαστε πριν πεσουμε για υπνο...συσσωρευμενοι ρυποι,αναπλαση δερματος μπλα μπλα...

Το θεμα ειναι ποσες κανουμε σωστα την ολη διαδικασια?
Εγω το παραδεχομαι...μεχρι να παω στο σεμιναριο της seventeen δεν γνωριζα οτι ειναι απαιραιτητο το γαλακτωμα και λοσιον...

Ας περασω ομως στο ψητο...Γυρναω απο δουλεια κατα τις 2:30 το πρωι..καμια διαθεση να ξεβαφτω...σερνομαι ως το μπανιο και αντικρυζω τους τονους πουδρας make up concealer κλπ κλπ και με πιανει απελπισια...με βαρια καρδια το παιρνω αποφαση..

Ξεκιναω απο τα ματια..δισκοι ντεμακιγιαζ και το διφασικο της l'oreal για ευαισθητα ματια και χειλη... ειδικο για αδιαβροχο και μεγαλης διαρκειας μακιγιαζ..ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ..  Αφαιρει ολες τις στρωσεις μασκαρας, και πιστεψτε με ειναι πολλες...
ΠΡΟΣΟΧΗ στο σημειο αυτο..δεν τριβουμε τις βλεφαριδες..με απαλες κινησεις αφου ακουμπησουμε τον δισκο για λιγα δευτερολεπτα πανω τους ωστε να μουλιασουν, πολυ απαλα με κυκλικες και καθοδικες κινησεις αφαιρουμε την μασκαρα.. Υστερα με κινησεις πανω κατω (πανω οπως βαζουμε μασκαρα) αφαιρουμε ευκολα και γρηγορα και τα τελευταια ιχνη..

Συνεχιζω με το προσωπο...Απλωνω με τα δαχτυλα-ναι με τα δαχτυλα γιατι με τους δισκους εχω την αισθηση οτι το προιον απορροφαται. Κανω ελαφρυ μασαζ εως το λαιμο, αφου και εκει εχω σβησει το make up μου..


Ξεπλενω το προσωπο με νερο και για να ειμαι σιγουρη οτι αφαιρεθηκε σε βαθος το μακιγιαζ χρησιμοποιω καποιο σαπουνι,ειτε ντεμακιγιαζ,ειτε καποιο απλο με ελια πχ που το λατρευω.

Τελειωνω με λοσιον η οποια τονωνει το δερμα και επαναφερει το ph στα φυσιολογικα επιπεδα.. Αν ο δισκος δεν βγει καθαρος επαναλαμβανω το τελευταιο βημα..


Γαλακτωμα και λοσιον ειναι της εταιριας puppy for you. Τα βρηκα στο s/m και η αληθεια ειναι οτι ημουν πολυ επιφυλακτικη λογω της ιδιαιτερα χαμηλης τιμης...3 περιπου ευρω και τα δυο μαζι. Παρολαυτα απο οταν τα χρησιμοποιω δεν εχω βγαλει κανενα νεο σπυρακι(εκτος απο τις δυσκολες ημερες) και η επιδερμιδα μου ειναι εμφανως πολυ βελτιωμενη. Ειναι για ολους τους τυπους δερματος με βιταμινη Ε και panthenol. Να τονισω οτι προκειται για ελληνικη εταιρια, Αρα +1 απο εμενα..

Αφου εχω τελιεωσει με τον καθαρισμο πολυ γρηγορα βαζω ενυδατικη σε λαιμο (ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ) και προσωπο.. Αυτον τον καιρο χρησιμοποιω της bioten και μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ!!


Εξτρα βημα......

Για πυκνες και δυνατες βλεφαριδες βαζω πολυ μικρη ποσοτητα καστορελαιου προσεχοντας μην μπει μεσα στο ματι.. .


Τωρα οσον αφορα τα υγρα μαντιλακια...θα πω απλα ΟΧΙ!!!
 Το μονο που κανουν ειναι να μεταφερουν το μακιγιαζ και οτιδηποτε αλλο κουβαλαμε στην επιδερμιδα απο το ενα σημειο στο αλλο.. Σε πολυ ειδικες περιπτωσεις χρησιμοποιω της bioten που δεν μου τζουσουν καθολου τα ματια..


Αυτα τα πολυ χρησιμα εμαθα στο σεμιναριο και απο οταν τα εφαρμοσα ειδα τεραστια διαφορα στο δερμα μου..
Εσεις τι προιοντα χρησιμοποιειτε??




7 σχόλια:

  1. Την κρέμα της bioten την είχα και γω και είναι τέλεια!!
    Εγώ δεν χρησιμοποιώ γαλάκτωμα γιατί έχω λιπαρή επιδερμίδα και την φοβάμαι...αλλά κάνω το ίδιο με το αμυδαλέλαιο και ροδόνερο που έχω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τοτε που εκοψα τα μαντηλακια ειδα τεραστια διαφορα...πρεπει να φροντιζουμε το δερμα μας για να δειχνει ωραιο..συμφωνω με αυτο που λες..το μονο που κανουν ειναι να μεταφερουν το μακιγιαζ σε ολο το προσωπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ντεμακιγιάζ μου χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό το Ideal Fresh της L'Oreal :) Με έχει απαλλάξει από την ανεπιθύμητη λιπαρότητα! Και η κρέμα που έχω επιλέξει είναι μία της Lavera,για την οποία σύντομα θα κάνω αναλυτικό review.
    Καλά ε..έχουμε το ίδιο καστορέλαιο <3 Χαχαχ

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα μαντηλακια δυστυχως δεν κανουν δουλεια!θελει προσοχη!πολυ ωραιο Post! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το blog σου..Μόλις έγινα μέλος..Αν θές ρίξε μια ματιά και στο δικό μου
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ωραιο ποστ! Εγω αυτον τον καιρο χρησιμοποιω προιοντα της avene.Εμενα δυστυχως με βολευουν ποιο πολυ τα μαντηλακια ντεμακιγιαζ αλλα γνωριζοντας οτι δεν κανουν καλο στο δερμα δεν τα χρσιμοποιω!

    dreamstylesplash.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίο post!!!!Την ενυδατική από Bioten την πήρα πρόσφατα και εγώ!!!
    Να σε ενημερώσω ότι σε έχω κάνει tag στο ~Sweater weather tag~
    θα χαρώ πολύ αν το κάνεις και εσύ!!!!!
    Μπορείς να δεις και το δικό μου

    http://beautyandmakeup-marw86makeup.blogspot.gr/2013/12/sweater-weather-tag.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή