Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ♥♥

Καλημερα καλο μηνα και καλο φθινοπωρο. Ευχομαι να ειναι δημιουργικος και γεματος επιτυχιες για οσες εχετε εξεταστικη..

Παμε ομως στα αγαπημενα του μηνα που μας περασε. Γενικα ειμαι απο τα ατομα που αν μ αρεσει ενα προιον κολλαω σε αυτο κ αρνουμαι να δοκιμασω κατι αλλο.. Γι αυτο το λογο τα αγαπημενα μου δεν αλλαζουν τρομερα απο μηνα σε μηνα..
Στο τελος του ποστ θα αφησω το προιον που λατρεψα περισσοτερο απο ολα και θα σας εξηγησω τον λογο..

Ας τα δουμε πιο αναλυτικα...

VENTUS BODY MILK chocolate and cookies with aloe vera 
Γαλακτωμα τονωσης με βιταμινη Ε και αλοη. Το ειχα βρει στα hondos center. 1+1 δωρο στην τιμη των 3 ευρω περιπου και ειπα why not! Μυριζει εκπληκτικα, ενυδατωνει αψογα την επιμερμιδα χωρις να αφηνει λιπαροτητα. Απο θεμα απορροφησης ειναι οπως ενα body milk. Απορροφαται πιο δυσκολα απο το body lotion αλλα ειναι και πιο ενυδατικο. Μου αρεσει το γεγονος οτι αφηνει μια ελαφρυα γυαλαδα στο δερμα που ειναι ακρως εντυπωσιακο στις εξοδους σε συνδιασμο με το μαυρισμενο δερμα. Και το καλυτερο? Η μυρωδια του διαρκει για αρκετες ωρες...σοκολατα και μπισκοτο.. ♥

PANTHENOL EXTRA FEET
Απολεπιστικη,αναπλαστικη κρεμα με μαλακτικη δραση για αγκωνες φτερνες και γονατα(χωρις parabens με 10% urea) . Ειναι η καλυτερη κρεμα ποδιων που εχω δοκιμασει ποτε!! Και εγω αλλα και η αδερφη μου το καλοκαιρι εχουμε εντονο προβλημα με σκληρες και σκασμενες φτερνες. Η κρεμα αυτη ειναι η μονη που καταφερε πολυ γρηγορα να λυσει το προβλημα μας αφηνοντας τες απαλες και ενυδατωμενες !

BURBERRY THE BEAT
Καθε γυναικα που θελει να κανει αισθητη την παρουσια αλλα και την απουσια της πρεπει να εχει ενα σημα κατατεθεν: το αρωμα της! Για εμενα τα γλυκα αρωματα ειναι ιδανικα αφου ταιριαζουν αψογα με το ph της επιδερμιδας μου και ετσι αναδυκνειονται τα συστατικα του αρωματος.. Το the beat με συντροφευε σε καθε καλοκαιρινη μου εξοδο...


DIOR ADDICT ULTRA GLOSS GLOW 256
Ενα ροζ nude lip gloss πολυ ενυδατικο χωρις να κολλαει τα χειλη. Η συσκευασια του πανεμορφη και το χρωμα του ιδανικο για μακιγιαζ με εντονα ματια. Εγω το φοραω με εντελως αποχρωματισμενα χειλη για ακομα πιο nude αποτελεσμα.



ESSENCE STAY ALL DAY LONG LASTING MAKE UP
Εχω ξαναμιλησει για το foundation αυτο. Αρκετα καλυπτικο,πολυ φθηνο, ομορφα αρωματισμενο ,με φυσικο τελειωμα που δεν βαραινει την επιδερμιδα. Ειναι η δευτερη φορα που το αγοραζω και σιγουρα θα συνεχισω να το χρησιμοποιω.

ESSENCE I ♥ STAGE EYESHADOW BASE
Βαση σκιας πολυ οικονομικη που με εχει βολεψει πολυ! Κανει τις σκιες να γραφουν καλυτερα να διαρκουν πολλες πολλες ωρες χωρις να μαζευονται στην κογχη. Αν ψαχνετε ενα οικονομικο primer αξιζει να το δοκιμασετε.


ΠΙΝΕΛΑ MAKE UP PROFESSIONAL
Τα αγορασα απο τα jumbo σε πολυ οικονομικες τιμες. Το ενα ειναι για εφαρμογη της σκιας και το αλλο υπογωνιο για eyeliner. Δεν μαδανε καθολου,ειναι πολυ απαλα και κανουν το μακιγιαζ πολυ ευκολη υποθεση!!

GOLDEN ROSE TERRACOTTA GLITTER EYESHADOW
Μια χρυση/μπρονζε σκια με πολυ shimmer. Απο θεμα αποδοσης (οπως βλεπετε στην φωτο σε φυσικο και τεχητο φως) παιρνει 10/10!!! Ενα χρωμα που συνδιαζεται με ολα τα χρωματα ματιων για εντυπωσιακες εμφανισεις. Εγω το χρησιμοποιουσα με ελαφρυ χερι και ως highlighter. Πολυ οικονομικο,αν το βρειτε μην το προσπερασετε!


SMOOTHING-REPAIRING HAIR MASK AMALFI
Σας μιλησα εκτενεστατα για την υπετελεια,χωρις υπερβολες ,μασκα στο προηγουμενο ποστ μου.. 3 ευρω για 500ml με αποτελεσματα της καλυτερης επωνυμης μασκας. Διαβαστε περισσοτερα εδω

  Οπως προανεφερα στο τελος θα παρουσιασω το καλυτερο για εμενα προιον του μηνα..Και γι αυτο εχω ξαναμιλησει..


PEGGY SAGE CURE EXPRESS
Αν τα νυχια σας ξεφλουδιζουν, ειναι δυναμα και σπανε αυτο το προιον θα σας σωσει. Εχω να δω τα νυχια μου σε τετοια κατασταση πανω απο χρονο.. Σκληρα και ανθεκτικα πλεον , μεσα σε 20 μολις μερες. Το αγαπω τοσο αυτο το βερνικι που σιγουρα θα αγορασω και δευτερο εφεδρικο να υπαρχει.  (Αν σας ενδιαφερει διαβαστε το αναλυτικο review  εδω.

Αυτα απο μενα ομορφες.. Εχετε δοκιμασει καποιο??
Σας φιλω ολες!!


Υ.Γ θα χαρω πολυ να σας δω στην σελιδα μου στο facebook ωστε να τα λεμε και απο εκει  https://m.facebook.com/home.php?__user=1546718135#!/profile.php?v=timeline&filter=1&id=550866281615346&__user=1546718135


17 σχόλια:

  1. poly wraia proionta Elli!Gi ayto poy exw apopsi einai to dior lipgloss pου to exw se koralli kai einai megalh moy adynamia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ!
      Ειναι οντως αξιολογο προιον ♥♥ το εχει η αδερφη μου σε κοραλι και μου αρεσει εξισου!!

      Διαγραφή
  2. Poluuuu omorfa proionta!!!!
    teleio to lipgloss! :D paw na diavasw to review gia tin maska! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστωωω γλυκια μου!
      Καλα η μασκα ειλικρινα δεν παιζεται..
      Σε φιλω!!

      Διαγραφή
  3. Ωραία πραγματάκια!
    Θα δοκιμάσω σίγουρα το body milk που παρουσίασες(μου αρέσουν πολύ αυτές οι μυρωδιές).
    Έχεις βραβειάκι στο blog μου.Αν θες,μπες να το δεις...
    http://journeytofantasy.blogspot.gr/2013/09/liebster-blog-award.html

    Φιλιά,
    Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το body milk ειναι για φσγωμα χαχα
      Σ ευχαριστω και παλι που με θυμηθηκες :-)

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραία πραγματάκια....Τα πινέλα του Jumbo είναι τέλεια....Το make up απο essence το έχω και εγώ και με έχει βολέψει αρκετά...και η μάσκα μαλλιων μου φαίνεται πολύ ενδιαφέροyσα....θα πρέπει να επισκεπτώ και εγώ κάποια στιγμή το oggi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μενεις κοντα Μαρια μου να πας.. εχει πολυ ωραια πραγματα σε απιστευτα προσιτες τιμες! !

      Διαγραφή
  5. Καταπληκτικά τα αγαπημένα σου Έλλη μου..
    Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το body milk..μην σου πω..πως μου άνοιξε και η όρεξη :)
    Και φυσικά δεν μπορούσα να μην ερωτευτώ..το πανέμορφο αυτό lip gloss <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ πολύ ωραίο ποστ! Αγαπώ Dior!!! όσο για την μάσκα μαλλιών κάτι μου λέει ότι πρέπει να την δοκιμάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη η μασκα εχει σωσει και τα μαλλια αλλα και την τσεπη μου!! Οσο για το dior...καποια πραγματα ειναι σταθερες αξιες :-)

      Διαγραφή
  7. Από τα προϊόντα αυτά χρησιμοποιώ τη Beat από τη Burberry. Τη χρησιμοποιώ χρόνια! Επίσης, έχω χρησιμοποιήσει και το body milk αυτό με το ίδιο άρωμα. Δεν γνωρίζω από που το πήραν και πόσο κόστιζε, γιατί μου το έκαναν δώρο. Δεν μου άρεσε αρκετά, κυρίως γιατί άφηνε μία λιπαρότητα στο δέρμα μου, είχε έντονο άρωμα και είδα στα συστατικά ότι περιέχει parabens. Παρ όλα αυτά το δοκίμασε η αδελφή μου και της άρεσε πάρα πολύ! Γούστα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την the beat την ειχα πριν 3 χρονια και φετος θυμηθηκα ξανα ποσο μου αρεσει αυτο το γλυκο αρωμα εσπεριδοειδων..
      Οσο για το body milk εμενα για το καλοκαιρι ,λογω των σορτς,φουστανιων κλπ αυτη η γυαλαδα που αφηνει στο δερμα μου αρεσε πολυ :-) Για το χειμωνα σιγουρα θα χρειαστω κατι που να απορροφαται πιο γρηγορα και χωρις καθολου ιχνη λιπαροτητας αφου δεν θα εχω εκτεθιμενο δερμα :p

      Διαγραφή
  8. Πολύ καλές επιλογές!!
    Εχω το lip gloss της Dior και το λατρεύω!
    Και μάλλον θα πάρω τα πινελάκια απτα τζαμπο αφού λες οτι είναι καλά!!

    Είμαι η Μαράια απο το My Juicy Secrets, έχω αλλάξει διεύθυνση στο μπλογκ μου και πλέον όλα θα αναρτώνται εδω http://thefashionsweetheart.blogspot.gr/ !! Αν θέλεις ακολούθησε με εκεί για να μη χαθούμε! Εγω σε ακολουθώ ήδη και απο εδώ!!


    xoxo
    The Fashion Sweetheart

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοειται θα σε ακοκουθησω και εκει. :-)
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. I love the dior gloss!!!
    Nice suggsetions!!!

    Chadlen

    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    https://www.facebook.com/chezmoichadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή