Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

CURRENT FAVORITE DRUGSTORE LIPSTICK

 Στο σημερινο ποστ θελω να σας παρουσιασω την νεα μου εμμονη οσον αφορα τα κραγιον. Λατρευω για το καλοκαιρι τα εντονα ροζ-φουξια και η προσφατη μου ανακαλυψη εγινε λατρεια!!
Αναφερομαι σε ενα τελειο φουξια απο την εταιρια beauty line cosmetics και ειναι το νουμερο 5.
Το λατρευω γιατι 

  • Ειναι πολυ εντονο σαν χρωμα
  • Δεν ξηραινει τα χειλη
  • Ειναι ΑΝΕΞΊΤΗΛΟ !!! και το εννοω.. Ακομα και μετα το ντεμακιγιαζ δεν βγαινει εντελως το χρωμα του απο τα χειλη.
  • Ειναι σουπερ οικονομικο , αφου κανει μολις 1 ευρω!!!! 

lipstick beauty line cosmetics no5

lipstick beauty line cosmetics no5



Πως σας φαινεται??

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

One lovely blog award!!

Με πολυ χαρα παρελαβα το πρωτο μου βραβειο απο την Angie Nik και το blog της http://angiebeautyworld.blogspot.gr
 καθως και απο την Evaki_11και το blog της  http://evasgreekbeautyblog.blogspot.gr/ τις οποιες και ευχαριστω θερμα!

 Να και το βραβειο :))))



ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!

1.ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΟΝ/ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ


2.ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

3. ΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ 11 ΒLOG ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΜΕΛΗ

4. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΙΣ

5. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕ




Aς δούμε τις ερωτήσεις λοπόν :

1.ΤΙ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ BLOG?

Παρακολουθω εδω και καιρο beauty bloggers kai youtubers. Ετσι μια μερα ειπα απλα θα το κανω και εγω.!!

2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ BLOG?

Ομορφια , μαλλια , μακιγιαζ ... And more .. ;)

3. ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΑΣ ?

Απο τα παντα γυρω μου..Οσα απασχολουν εμενα αλλα και καθε συγχρονη γυναικα.

4. ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ BLOG?

Σιγουρα κανω μια προεργασια ωστε το τελικο αποτελεσμα να ειναι αυτο που εχω στο μυαλο μου.

5. ΕΧΕΤΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΣΑΣ?

Ιδεες πολλες και χρονος λιγος. Σιγουρα μολις τελειωσει η περιοδος της εξεταστικης θα υλοποιησω ολες μου τις ιδεες!

6. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ?

Αναλογα με την ημερα , τον φορτο εργασιας και την διαθεση φυσικα. Παντα μπαινω να ριξω μια ματια και στα ποστ των αλλων κοριτσιων.

7. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ?

Παντα και παντου...!!!

8. ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ?

Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι επαγγελματιας.Απλα μου αρεσει αυτο που κανω και ισως στο μελλον ασχοληθω και λιγο πιο σοβαρα με το χομπυ μου αυτο. Λατρευω ομως την επικοινωνια με τα αλλα μελη των bloggs και την ανταλλαγη αποψεων πανω σε οποιοδηποτε θεμα.

9. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΟΜΠΙ ΣΑΣ ?

Χορος, γυμναστικη(αν και τελευταια τα ειχα παρατησει πολυυυυ !! ), να διαβαζω βιβλια ,  και φυσικα το shopping!!

Τα 11 Blog που θα ήθελα να βραβεύσω με την σειρά μου είναι τα εξής :

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Little beauty tips



Αν η αγαπημενη σας μασκαρα ξεραθηκε πολυ νωρις, μη βιαστειτε να την πεταξετε..Προσθεσετε λιγες σταγονες coca-cola και θα γινει παλι σαν καινουρια!
Εναλλακτικα, βυθιστε την σε ζεστο νερο , αλλα οχι σε πολυ καυτο γιατι ενδεχεται να στραβωσει το σωληναριο απο την θερμοκρασια.



Αντιστοιχα, αν το βερνικι σας εχει αρχισει να γινεται πιο πηχτο και να μην στεγνωνει τοσο γρηγορα οσο στην αρχη ριξτε μεσα λιγες σταγονες καθαρο οινοπνευμα(οσο χρειαζεται) 
.ΟΧΙ ΑΣΕΤΟΝ γιατι απλα θα το καταστρεψετε!



Εσπασε η σκια  , η το ρουζ σας?? Εγω προσωπικα το παθαινω συνεχεια... Μην απελπιζεστε! Το μονο που θα χρειαστειτε ειναι οινοπνευμα. καντε σκονη ολη τη σκια / ρουζ ,πατηστε το μεσα στο δοχειο του καλα και ριξτε απο πανω οινοπνευμα. Αν σας πεσει παραπανω απορροφηστε το με μια χαρτοπετσετα. Αφηστε να στεγνωσει και η σκια/ρουζ θα ειναι παλι σαν καινουριο. Αν σας εχει πιασει και ορεξη για δημιουργια μπορειτε να φτιαξετε αναγλυφη την επιφανεια της χρησιμοποιωντας καποιο 
αντικειμενο της αρεσκειας σας που θα χρησιμευσει σαν σφραγιδα οση ωρα στεγνωνει. 


Βαρεθηκατε τα κραγιον σας και θελετε ενα νεο χρωμα ΤΩΡΑ! αλλα δεν εχετε τα χρηματα να το αγορασετε?? Ακουστε τι κανω εγω .. Βαζω πρωτα ενα πολυ ενυδατικο ΑΧΡΩΜΟ lip balm η ακομα και βαζελινη. Διαλεγω αναμεσα απο τις σκιες για τα ματια το χρωμα που θελω να μετατρεψω σε κραγιον, και το βαζω στα χειλη. Απο πανω αν θελετε περαστε ξανα ενα lip gloss αχρωμο η με παρεμφερες χρωμα για να το σταθεροποιησετε. Πετυχενετε και ενυδατωση και νεο χρωματακι στα χειλη σας! 



Θελετε να δυναμωσετε τις βλεφαριδες σας και να μακρυνουν?? Φυσικα δεν θα γινουν οπως της φωτο. :p
Αγοραστε απο το φαρμακειο καστορελαιο (νομιζω καπου στα 3 ευρω) και μετα το ντεμακιγιαζ σας απλωστε λιγη ποσοτητα στις πανω και στις κατω βλεφαριδες. Αν το κανετε καθε βραδυ , μεσα σε λιγες μερες θα δειτε τις βλεφαριδες σας και δεν το πιστευετε! 

Αυτα απο εμενα..Εσας ποια ειναι τα μυστικα της ομορφιας σας?? 









Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ΜΆΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΌ !!!

Αποφασισα μετα απο σκεψη να γραψω ενα τετοιο ποστ που ειναι ιατρικο και οχι σχετικο με την ομορφια. Ας μην ξεχναμε ομως οτι η υγεια ειναι πηγη της ομορφιας καθε ανθρωπου και αυτο που προεχει ειναι να ειμαστε υγειης. πλεον ο υποθυρεοειδισμος ταλαιπωρει ολο και περισσοτερες γυναικες. Θα σας πω την δικη μου ιστορια αφου δωσω λιγες παραπανω πληροφοριες για οσες δεν γνωριζουν περι τινος προκειται. 
Ο θυρεοειδής αδένας είναι ο μεγαλύτερος ενδοκρινής αδένας του ανθρώπινου σώματος. Εντοπίζεται στην πρόσθια περιοχή του τραχήλου, έχει βάρος περίπου 20 γραμμάρια και αποτελείται από 2 λοβούς (δεξιό και αριστερό), οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους με τον ισθμό.Ο θυρεοειδής αδένας παράγει τρεις ορμόνες: 1) τη θυροξίνη ή τετραϊωδοθυρονίνη (Τ4) και 2) την τριιωδοθυρονίνη (Τ3) που ρυθμίζουν το μεταβολισμό όλων των ιστών, και 3) την καλσιτονίνη που ελαττώνει τα επίπεδα του ασβεστίου του αίματος. Η σύνθεση και η έκκριση των θυρεοειδικών ορμονών ρυθμίζεται από τη θυρεοειδοτρόπο ορμόνη (TSH) που παράγεται στην υπόφυση, η οποία, με τη σειρά της, εξαρτάται από την έκκριση της θυρεοεκλυτικής ορμόνης (TRH) που παράγεται στον υποθάλαμο. Η παθολογία του θυρεοειδούς αδένα περιλαμβάνει: 1) Ανωμαλίες ανάπτυξης του θυρεοειδούς, 2) Παθήσεις που προκαλούν υπερθυρεοειδισμό, 3) Παθήσεις που προκαλούν υποθυρεοειδισμό, 4) Θυρεοειδίτιδες, 5) Καρκίνο του θυρεοειδούς.
(πηγη http://el.wikipedia.org )

Στα 18 μου αρχισα να γυνμαζομαι πολυ εντονα. Διατροφη και γυμναστηριο ειχαν γινει η καθημερινοτητα μου. Ταυτοχρονα δουλευα σε ενα βιντεο κλαμπ 3-4 φορες την εβδομαδα. Πρωτοετης φοιτητρια στην Α.Σ.ΣΟ.Ε.Ε δεν μπορω να πω οτι ηταν και το κυριο μελλημα μου (κακως βεβαια...)
Αυτο που με οδηγησε σε τοσο εντονη γυμναστικη ηταν τα κιλακια που ειχα παρει τους τελευταιους 2 μηνες, Ημουν κατα τη διαρκεια ολης της εφηβειας μου πολυ( ΠΟΛΥ ! ) αδυνατη και τα αποτομα αυτα κιλα με θορυβησαν. Φυσικα στο γυμναστηριο εχασα καποια , αλλα καμια σχεση με την προσπαθεια που κατεβαλλα. (Μην ξεχναμε και την ΑΥΣΤΗΡΗ διατροφη που εκανα..Ζυγιζα τα παντα μην φαω ουτε γραμμαριο παραπανω.) Παραλληλα αρχισα να νιωθω εντονη κουραση, κοπωση και θολουρα. Ζαλιζομουν , ηθελα να κοιμαμαι συνεχεια και μερα με τη μερα εχανα την ενεργεια μου. Η ψυχολογια μου σε κακο χαλι και το σωμα μου, που δεν ελεγε να χασει ουτε κιλο παραπανω με ανησυχησαν ιδιαιτερα. Ανεφερα τα προβληματα μου αυτα στον γυμναστη μου ..
-Ελα τωρα ..τρως , μου ειπε σαρκαστικα.

Δεν μπορουσε -η δε ηθελε- να καταλαβει οτι το προβλημα μου ηταν πιο σοβαρο απο τα κιλα. Ενιωθα να καταρρεω καθε μερα και περισσοτερο. Ειχα σταματησει να βλεπω χρωματα , τα ποδια μου δεν με βαστουσαν πια.(Επαιρνα και βιταμινες που φυσικα δεν με βοηθησαν καθολου)
Κανεις δεν μπορουσε να με καταλαβει..ουτε καν οι γονεις μου. Αποφασισα να παρω την κατασταση στα χερια μου και πηγα σε εναν ενδοκρινολογο.Αφου με ψιλαφισε στο λαιμο μου ειπε οτι δεν φαινοταν να εχω κατι αλλα για να ησυχασω (!!!) ας εκανα μια αιματολογικη εξεταση θυροειδους. Οπως και εκανα...
Και η TSH μου ηταν πολυ ανεβασμενη. Παρολαυτα κατι η αγνοια κατι η δυσπιστια των δικων μου,δεν μου συμπαρασταθηκαν στον  "αγωνα " που εδωσα τον πρωτο χρονο. Συνεχεις εξετασεις..χαπια καθημερινα ( και εφορου ζωης ). Οταν πλεον η μητερα μου καταλαβε οτι δεν ηταν απλα μια παθηση στο λαιμο μου αλλα μπορουσε να οδηγησει και σε καρκινο ηταν εκει..Μαζι μου σε καθε εξεταση.Τα πρωτα δυο χρονια εκανα καθε 3 μηνες εξετασεις και υπερηχο θυροειδους μεχρι να βρω το καταλληλο για εμενα χαπι. Τ4 των 100 mg παιρνω πλεον και η αληθεια ειναι οτι αν και ο θυροειδης μου ειναι εν μερη ρυθμισμενος μου προκαλει συνεχως προβληματα. Αδυνατω να χασω ευκολα βαρος ενω αντιθετα παιρνω ευκολα, η ενεργεια μου εξαντλειται πολυ γρηγορα, εχω υπερευαισθησια στο κρυο, κανω απιστευτη κατακρατηση υγρων(πρηζομαι πολυ ειδικα στις μερες του κυκλου μου) , πολλα προβληματα και ασταθεια στον κυκλο μου, για να μην μιλησω για την διαθεση μου που εχει καταντησει ασανσερ.
Βλεπω ομως την θετικη πλευρα της παθησης μου.Μιας παθησης που πλεον απασχολει πολυ μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου.

 Ο λογος που κανω αυτο το ποστ ειναι για να δωσω ενα παραπανω κινητρο ,σε οσες κοπελες ειδικα εχουν στο οικογενειακο τους ιστορικο προβλημα θυροειδη ,να πανε να το κοιταξουν εστω προληπτικα.Να τονισω εδω οτι εμενα στην οικογενεια μου δεν πασχει κανεις απο υποθυρεοειδισμο.Ο διαβητης ομως του πατερα μου , λογω κληρονομικοτητας οπως μου εξηγησ εο ενδοκρινολογος, εμφανιστηκε σε μενα με τη μορφη αυτη!Απο την αλλη μερια υπαρχει και ο υπερθυροειδισμος , για τον οποιο ομως γνωριζω μονο τα βασικα -οσα δηλαδη εχω διαβασει στο ιντερντ.

Ειναι ο,τι χειροτερο σε αυτες τις περιπτωσεις να αμελειτε την υγεια σας. Στην τηλεοραση βλεπουμε συνεχεια σε εκπομπες να μιλανε για το τεστ ΠΑΠ -δεν αντιλεγω ειναι πολυ πολυ σημαντικο να γινεται μια φορα το χρονο- για τον καρκινο των μαστων κλπ κλπ αλλα πολυ σπανια για τον καρκινο του θυροειδη αδενα.
 Φροντιστε οι ιδιες για την υγεια σας.Σπανια εμφανιζονται συμπτωματα και οταν εμφανιστουν ενδεχεται να ελλοχευει κυνδυνος.Η προληψη ειναι το καλυτερο φαρμακο.

Ευχομαι σε ολες να ειστε παντα υγιείς και ομορφες-εσωτερικα και εξωτερικα- και να χαμογελατε παρα τις δυσκολιες που συναντατε!!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

REVIEW : NIVEA VISAGE AQUA SENSATION



 NIVEA VISAGE AQUA SENSATION

Εψαχνα για ενα καθαριστικο προσωπου ,γιατι βαριεμαι την ολη διαδικασια γαλακτωμα , λοσιον κλπ. Οσο απολαμβανω το μακιγιαζ και μπορω να αφιερωσω κανα 40λεπτο, τοσο βαριεμαι το ντεμακιγιαζ. Και για τον λογο αυτο δεν χρησιμοποιω και αδιαβροχη μασκαρα. Η κοπελα που δουλευει στο καταστημα ειναι γνωστη μου και μου προτεινε το τζελ αυτο της Nivea. Πριν γραψω την αποψη μου γι αυτο ηθελα να το εχω χρησιμοποιησει αρκετα ωστε να εχω διαμορφωση μια ολοκληρομενη αποψη. 

Περιγραφη 

Δροσιστικο gel καθαρισμου για κανονικη / μεκτη επιδερμιδα
Ιδανικος καθαρισμος για αναζωογονημενη επιδερμιδα
Hydra IQ & εκχυλισμα αγγουριου
  • καθαριζει απαλα αλλα σε βαθος
  • απομακρυνει τη λιπαροτητα
  • αφαιρει αποτελεσματικα το μακιγιαζ
  • διατηρει τη φυσικη υγρασια της επιδερμιδας
Περιεχει 200ml και την πηρα 6.70 ευρω

Η αποψη μου 

Απομακρυνει αποτελεσματικα και ΠΟΛΥ ευκολα το μακιγιαζ χωρις καθολου τριψιμο. Το χρησιμοποιω και στην περιοχη των ματιων. Αρχικα νομιζα οτι με τσουζει αλλα στην πορεια διαπιστωσα πως οταν φοραω τους φακους επαφης μου και σκετο νερο να μπει στο ματι μου με ενοχλει.Αφαιρει τη μασκαρα χωρις να αφησει καθολου υπολειμματα.
 Αφηνει οντως μια τρομερη αισθηση φρεσκαδας και καθαριοτητας χωρις να ξηραινει το δερμα

Οσον αφορα τη λιπαροτητα δεν εχω δει καμια τρομερη αλλαγη ,παρα μονο μετα την χρηση του τζελ. Εχω γενικα λιγους πορους στο προσωπο μου και κατα καιρους λιγα σπυρακια εδω και εκει. Δεν μου εχει εξαφανισει τα υπαρχοντα αλλα σιγουρα δεν μου εχουν εμφανιστει καινουρια.
Το τζελ περιεχει και καποιους λευκους κοκκους που δεν ειμαι σιγουρη τι ακριβως κανουν.(σιγουρα οχι peeling αφου ειναι αρκετα μεγαλοι)

Σε γενικες γραμμες αποτελει ενα πολυ καλο προιον ντεμακιγιαζ-ειδικα για οσες ειστε σαν εμενα που το βαριεμαι πολυ. Κανει οσα λεει στην περιγραφη του αρα σιγουρα θα το ξαναπαρω οταν μου τελειωσει.:))

Εσεις τι καθαριστικο  χρησιμοποιειτε ??


Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ABOUT ME..!!

Γεια σας!

 Ονομαζομαι Ελλη και ειμαι φοιτητρια του Οικονομικου Πανεπιστημιου Αθηνων. Καμια σχεση δηλαδη με τον κοσμο της ομορφιας . Δεν παυω ομως να ειμαι γυναικα και να με συναρπαζει ο,τι εχει να κανει με την αισθητικη. Μαλλια , μακιγιαζ, καλλυντικα και οτιδηποτε σχετκο αποτελουν την καθημερινη μου ενασχοληση. Στο μπλογκ αυτο παραθετω τις προσωπικες μου αποψεις και θα χαρω πολυ να μαθουμε πραγματα η μια απο την αλλη.
Τονιζω οτι δεν ειμαι ουτε επαγγελματιας αισθητικος ουτε κομμωτρια η οτιδηποτε αλλο. Οι οποιες αποψεις ειναι καθαρα υποκειμενικες και οχι απαραιτητα σωστες!



contact me : elliellaki13@gmail.com




Homemade μασκες

Φτιαξε μονη σου τις μασκες σου με αγνα υλικα απο την κουζινα ! 

Στο εμποριο κυκλοφορει πληθωρα απο μασκες για να διαλεξετε την καταλληλη για εσας, συμφωνα με τις απαιτησεις του σωματος σας και τις ιδαιτεροτητες σας, ειτε αυτες αφορουν το δερμα , ειτε τα μαλλια.
Ομως τι καλυτερο απο μια σπιτικη μασκα με αγνα υλικα τα οποια εσεις τα εχετε διαλεξει? Στο ποστ αυτο θα αναφερω οσες μασκες εχω δοκιμασει εγω η ιδια και τις εχω λατρεψει! 



Απολεπιση προσωπου-σωματος 

Για να απομακρυνετε τα νεκρα κυτταρα χρησιμοποιηστε ζαχαρη με χυμο λεμονιου. Κανε μασαζ στο προσωπο με απαλες κινησεις και ξεπλυνε με αφθονο νερο. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποφυγετε το peeling αυτο αν εχετε ευαισθητη επιδερμιδα.
Επισης μην βγεν ετε κατευθειαν στον ηλιο μετα την εφαρμογη του λεμονιου. Αν πρεπει οποσδηποτε να βγετε  εξω χρησιμοποιηστε ενα αντηλικο προσωπου με μεγαλο δεικτη προστασιας.

Εναλλακτικα αντι για λεμονι βαλτε ελαιολαδο . θα νιωσετε το δερμα σας απιστευτα απαλο και αναζωογονημενο ! 

μασκα μαλλιων 

Αν εχετε ταλαιπωρημενα- ξηρα μαλλια αναμειξτε σε ενα μπολ 
1 αυγο( τα μαλλια αποτελουνται απο πρωτεινες)
1 κουταλια της σουπας μελι( αν εχετε ξηρα μαλλια βαλτε παραπανω)
1 κουταλια ελαιολαδο( θρεψη)
1 κουταλια γιαουρτι(ιθρεψη και αναζωογονηση) 


Αφου εφαρμοσετε την μασκα σε ολο το μηκος των μαλλιων τα τυλιγετε με μια πλαστικη μεμβρανη  . Για μεγιδτο αποτελεσμα πανω απο την μεμβρανη βαζετε μια ζεστη πετσετα. Η θερμοτητα βοηθαει την τριχα να απορροφησει τα συστατικα. Αφηνετε να δρασει για μιση ωρα  και  περισσοτερο αν μπορειτε. Εγω την αφηνω περιπου 1 ωρα και τα αποτελεσματα ειναι εκπληκτικα.
Τα μαλλια ειναι λαμπερα, φαινονται πιο υγειη , σουπερ απαλα και ενυδατωμενα!    

Για οσες βαριουνται.η δεν αντεχουν την μυρωδια του αυγου υπαρχει η εναλλακτικη του σκετου ελαιολαδου. Αν εχετε λιπαρα μαλλια , απλωστε το μονο στις ακρες των μαλλιων σας. Φυσικα θα λουστειτε πολυ καλα περνωντας δυο χερια ωστε να φυγει και η μυρωδια και τα υπολειματα της μασκας. 

απολεπιση χειλιων 

Αν τα χειλη σας ειναι αφυδατωμενα και σκασμενα υπαρχουν οι εξης εναλλακτικες 
  •  καντε τους απαλο μασαζ με μελι και ζαχαρη. 
  • τριψτε τα ελαφρα με μια απαλη οδοντοβουρτσα
  • τριψτε τα απαλα με μια πετσετα εμποτισμενη με χλιαρο νερο
Στο τελος απλωνεστε ενα ενυδατικο lip balm η λιγη βαζελινη και θα εχετε χειλη για φιλημα!! 


Μην ξεχνατε να πινετε πολυ νερο ! Ενυδατωνει φυσικα ολο το σωμα κανοντας το δερμα και τα μαλλια σας να ακτινοβολουν.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΒΕΡΝΊΚΙ CLASSICS GLAMOUR NAIL LACQUER



Η εκπληξη ηρθε για μενα απο τα βερνικια της εταιριας αυτης. Γενικα , λογω της δουλειας μου κανενα βερνικι δεν διαρκει πολυ ,ειδικα τα φθηνα , χαμηλης ποιοτητας , οπως ειναι λογικο. Παρ'ολα αυτα τα συγκεκριμενα τα βρηκα στο τιταν στο Αιγαλεω.Τιμη ? 1 ευρω!! Δεν εχω τιποτα να χασω , σκεφτηκα .
Και οχι απλα δεν εχασα τιποτα αλλα αντιθετως εμεινα αφωνη. Για το μηδαμινο τους κοστος τα βερνικια αυτα εχουν ιδιαιτερα μεγαλη διαρκεια. Βεβαια χρειαζονται 2 στρωσεις για να εχουν καλη αποδοση χρωματος.Με ενα top coat , φθηνο και αυτο μου εχουν διατηρηθει πολυ καλα ενω αυτες τις μερες τα χερια μου ,για το 8ωρο που ειμαι καθημερινα στη δουλεια , ειναι συνεχεια στα νερα. ( σε ζαχαροπλαστειο - καφετερια δουλευω οποτε και η λαντζα αλλα και τα βρεγμενα βετεξ φθειρουν πολυ ευκολα ακομα και τα πιο ακριβα βερνικια!! ) 

Συνοψιζοντας... Ποσοτητα 11ml , χρωματα ποικιλα  να διαλεξετε , κοστος πολυ χαμηλο και διαρκεια αρκετα μεγαλη! Σιγουρα θα τιμησω και αλλα χρωματακια μολις τα ξαναπετυχω!

Αν εχετε δοκιμασει καποιο πειτε μου την αποψη σας.. Θα χαρω πολυ να δω το πρωτο σχολιο στο νεο μου αυτο blog :)))

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

REVIEW : ESSENCE COSMETICS ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ (μερος Α)

Μετά από αρκετή έρευνα είπα να δοκιμάσω τα προϊόντα της εταιρίας αυτής ώστε να δω τι αξίζει και τι όχι.  Αρχικά να αναφέρω ότι πρόκειται για γερμανική εταιρία που δεν κάνει πειράματα σε ζώα!! Το θετικό της είναι οι πολύ χαμηλές της τιμές, ενώ ένα βασικό της μειονέκτημα είναι η διαθεσιμότητα των καλλυντικών. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο σε καταστήματα τύπου 1 ευρώ , αποθήκες κλπ καθώς λίγα hondos center τα έχουν. Επίσης σπάνια βρίσκεις μεγάλη ποικιλία. Αντ' αυτού  άδεια ράφια καθόλου τακτοποιημένα που δεν σε ελκύουν ιδιαίτερα αφού συνήθως δεν βρίσκεις ούτε τεστερ. . Παρακάτω σας παραθέτω τα προϊόντα που έχω αγοράσει εγώ καθώς και την άποψη μου για το καθένα από αυτά. 
  1.  /πρόσωπο 
essence stay all day long lasting make up 
θετικά  Μέτρια κάλυψη,ανάλαφρη υφή, ελαφρύ άρωμα, ωραίο φυσικό αποτέλεσμα (όχι τελείως ματ), σε εμένα δεν προκάλεσε λιπαρότητα μετά απο ώρα, αρκετά μεγάλη διάρκεια
αρνητικά: λίγες αποχρώσεις, δεν έχει κάποιο spf
Γενικά το θεωρώ ένα καλό  make up αν δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα με σπυράκια κλπ

soft touch mousse

  
θετικά  ματ αποτέλεσμα, αρκετά καλή κάλυψη, εξαιρετική απόδοση
αρνητικά  για εμένα προσωπικά που τα make up τα απλώνω με το χέρι, το συγκεκριμένο μου προκαλεί μαι περίεργη -όχι ευχάριστη - αίσθηση, σπάνια βρίσκεις και τις έξι τις αποχρώσεις, οι οποίες και πάλι είναι λίγες. 
Γενικά θα το ξαναπάρω , και αξίζει μια δοκιμή. Αποτελεί εξαιρετικό αντίγραφο του Dream Matte Mousse της Maybelline.

coverstick  abdeckstift

Το χρησιμοποίησα κάτω από τα μάτια και δεν με άφησε καθόλου ευχαριστημένη. μπήκε ανάμεσα στις "ρυτίδες" και με έκανε να φαίνομαι κουρασμένη .
 Βέβαια είναι διορθωτικό στικ για κοκκινίλες και ατέλειες , οπότε ίσως να το τοποθέτησα λάθος κάτω από τα μάτια  Όπως και να έχει , σε όποιο σημείο και να το βάλω μου ξηραίνει το δέρμα , ενώ δεν έχω ξηρή επιδερμίδα.

essence silky touch blush 
Ένα καλό ρουζ με καλή απόδοση. Έχει μέσα shimmer , εύκολο στο blending , ενώ γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο αρνητικό. 




2. /μάτια/

2in1 volume mascara

Πρόκειται για μια μάσκαρα με ένα βουρτσάκι , αλλά δύο εσοχές. από το look 1 βγαίνει λίγο προϊόν για μήκος ενώ από το look  2 βγαίνει πολύ προϊόν για όγκο και πιο δραματικό εφέ. Για εμένα το πρώτο είναι άχρηστο. Δεν κάνει σχεδόν καθόλου δουλειά. Το δεύτερο όμως απλά το αγαπώ!!  δίνει όγκο και πολύ μαύρο αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία ακριβή μάσκαρα επώνυμης εταιρίας. 
αρνητικά  :  άσχημη μυρωδιά , μετά από 2-3 στρώσεις οι βλεφαρίδες κολλάνε. Το δεύτερο βουρτσάκι βγάζει υπερβολικά πολύ προϊόν , οπότε πριν το εφαρμόσω στα μάτια σκουπίζω λίγο τις άκρες ( όπως κάνουμε στο μανό)


stay all bay long lasting eyeshadow



Κρεμώδης υφή με μεταλλική εμφάνιση. ιδανικό για smokey eyes.Διαρκει πολυ δινοντας πολυ ωραιο αποτελεσμα σε συνδιασμο με μια δευτερη σκια. Εγω  συνδιασα το rock chic με μια mineral της  bourjois και ειχα αυτο το αποτελεσμα που μου αρεσε αρκετα 


stay all day long lasting eyeshadow -essence / bourjois eyeshadow 13
3./ χείλη 

essence lipliner 


Πόσο μα πόσο λατρεμένο μολύβι!!! 
Η απόχρωση που έχω είναι η nude αλλά ΣΊΓΟΥΡΑ θα πάρω και τις υπόλοιπες. Ενυδατικό ,απαλό , δεν ξηραίνει τα χείλη, τέλεια απόδοση , σαν να φοράς κραγιόν. 

essence lipstick



Θα έλεγα ότι τα κραγιόν αυτά μοιάζουν περισσότερο με lipbalm με χρώμα. Έχουν κρεμώδη υφή , δεν ειναι ματ ενώ ενυδατώνουν πολύ καλά τα χείλη. 

4./ βερνίκια νυχιών /
essence colour  go 
Πήρα την τρίτη απόχρωση.Έχει καλή απόδοση χρώματος , στεγνώνει αρκετά γρήγορα με ένα καλό αποτέλεσμα. 
αρνητικά  δεν διαρκεί , κάτι που για εμένα είναι ίσως το σημαντικότερο 

Αυτά είναι όλα όσα έχω αγοράσει , και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αγαπώ τα προιόντα της essence cosmetics .Τιμές δεν έχω γράψει γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν ξεπερνάνε τα 4-5 ευρώ. Για εμένα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες όταν ψάχνω κάτι οικονομικό αλλά ταυτόχρονα και καλό σε σχέση με την τιμή του. 
Σίγουρα θα δοκιμάσω περισσότερα αν καταφέρω να τα βρω. 

Παρακάτω έχω links τόσο για το που θα βρείτε τα προϊόντα όσο και την ίδια την ιστοσελίδα της 
εταιρίας.



Δειτε το δευτερο μερος εδω


Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΠ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ & ΜΑΛΛΙΑ


Η επιδερμίδα μου θα έλεγα ότι είναι μεικτή, και τον τελευταίο καιρό εμφάνισε τάσεις λιπαρότητας. Λίγα σπυράκια εδώ και εκεί και κυρίως πόροι και μαύρα στίγματα. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά στράφηκα προς κάτι πιο φυσικό.Τον άργυλο.  Πήγα , λοιπόν στο φαρμακείο και μου έδωσαν αυτό ... 



Είναι μάσκα προσώπου αλλά χρησιμοποιείται και ως μάσκα για την χαλάρωση και την κυτταρίτιδα. Εγώ προσθέτω και λίγες σταγόνες λεμονιού που κάνει θαύματα στις λιπαρές επιδερμίδες.(μετά την εφαρμογή λεμονιού στο πρόσωπο μην έρθετε σε επαφή με τον ήλιο για λίγες ώρες!!! )  Πολύ σύντομα διαπίστωσα ότι τα λίγα σπυράκια που είχα εξαφανίστηκαν, όπως και το 80% των στιγμάτων. Μετά από πολλά χρόνια νιώθω ότι μπορώ να βγω έξω χωρίς foundation αφού έχω ελάχιστες μόνο κοκκινίλες. 
Να επισημάνω ότι εξυπηρετεί κάθε τύπο επιδερμίδας, μιας και για ξηρά δέρματα αντί για λεμόνι προσθέτετε λίγο μέλι. Είναι αποξηραμένος στον ήλιο άρα είναι απόλυτα φυσικός.     


  Περνάω τώρα στο καλύτερο -έως τώρα -για εμένα προϊόν για τα μαλλιά. Καταρχήν να πω ότι τα κακόμοιρα τα μαλλιά μου ΄χουν περάσει από ντεκαπάζ, πολλές αλλαγές χρωμάτων μηνιαία και καθημερινό ίσιωμα. Αποτέλεσμα?? ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ!! Τον Αύγουστο τα έκοψα μέχρι τους ώμους για να απαλλαγώ από ό,τι έμεινε από την ντεκαπάζ και πριν 3 μήνες αποφάσισα να μην τα ισιώνω καθημερινά μήπως και καταφέρω να τα μακρύνω. Σε όλο αυτό έψαχνα ένα καλό επαγγελματικό προϊόν. Από ξένες youtubers πήρα πολλές ιδέες , μόνο που στην Ελλάδα δεν τα έχουμε όλα αυτά... Επισκέφτηκα τον Χαρμάνη στην Ομόνοια. Βρήκα ένα από τα προϊόντα που προανέφερα και με μεγάλη μου χαρά το αγόρασα αμέσως αφού με διαβεβαίωσε η πωλήτρια ότι δεν θα το μετανιώσω.   
  
 Το εν λόγω προϊόν λέγεται chi (cationic hydration interlink ) silk infusion.    


                                                                                           
 Δεν γράφει στα ελληνικά μιας και δεν κυκλοφορεί λιανικώς στο εμπόριο. εκτός από κάποια κομμωτήρια. Είναι μετάξι και κάνει απίστευτη δουλειά. το βάζω πριν εφαρμόσω θερμότητα στα μαλλιά μου αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας τα νιώσω άγρια και φριζαρισμένα. Το μεσαίο αυτό μπουκάλι στοίχησε 19 ευρώ ( τώρα νομίζω έχει πέσει η τιμή του ) και το έχω 4+ μήνες και βρίσκομαι προς το τέλος. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και στα δικά μου μαλλιά και στην τρέσσα μου και κατά καιρούς το χρησιμοποιεί η μητέρα μου , η αδερφή μου κλπ. Θέλω να καταλήξω στο ότι κρατάει για μήνες και βάζετε ελάχιστη ποσότητα η οποία καλύπτει μεγάλο μέρος των μαλλιών. 
 Η ψαλίδα έχει μειωθεί στο ελάχιστο (σε συνδυασμό με το ψαλίδισμα των άκρων σχεδόν κάθε δίμηνο, το οποίο το κάνω μόνη μου ). Τα μαλλιά είναι απαλά και γυαλίζουν, ενώ μυρίζουν απίστευτα. 

Σίγουρα θα το ξαναπάρω μόλις τελειώσει αφού για μένα είναι το καλύτερο! Αν έχετε τλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Θα με θυμηθείτε ;) 

φιλακια!!! :))

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΤΡΕΣΕΣ


 Σ' αυτό το ποστ θα σας πω όλα όσα έχω μάθει τα τελευταία δύο χρόνια, από την καθημερινή χρήση των clip  in extensions, ή ελληνικά τρέσσες. Να επισημάνω αρχικά ότι τις φοράω γιατί λατρεύω τα μακρυά μαλλιά και λόγω των διάφορων επεξεργασιών που κατά καιρούς έχω κάνει στα μαλλιά μου, είναι σχεδόν αδύνατο να τα μακρύνω.
  Η πρώτη μου τρέσσα ήταν μια συνθετική, την οποία την φόρεσα για 2 μόνο μέρες. Δεν την συνιστώ για κανένα λόγο.Αισθητικό αποτέλεσμα... τραγικό, κόμποι κλπ..
 Κάπως έτσι αποφάσισα να στραφώ προς τις φυσικές. Άγγελος για αρχή. Χωρίς να θέλω να δυσφημίσω καμία εταιρία, μετάνιωσα ειλικρινά για την αγορά μου αυτή!! Από την άλλη αποδίδω μέρος ευθύνης και στην απειρία μου. Την έλουζα πολύ συχνά, δεν χρησιμοποιούσα προστατευτικό θερμότητας και πολλά ακόμα λάθη. Αποτέλεσμα?? πολύ σύντομα κατέληξε χειρότερα και από την συνθετική. Η κομμώτρια μου, όταν την ακούμπησε μου είπε πως πιθανόν δεν ήταν 100% φυσική.
 Επόμενη αγορά.. ariel  extension . Μία φίλη με παρέπεμψε. Το πρώτο κομμάτι που πήρα απλά ήταν πέταμα χρημάτων.Από την πρώτη εβδομάδα αγρίεψε τρομερά και γέμισε ψαλίδα.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑΛΕΩ! Ενα δεύτερο κομμάτι σε μικρότερο μήκος που αγόρασα λίγο αργότερα βγήκε τέλειο και το φοράω ακόμα και σήμερα 8 μήνες μετά!
 Μετά από πολύ έρευνα στο youtube κατέληξα σε μια αγγλική εταιρία ονόματι foxylocks .( Η δημιουργός της εταιρίας έχει κανάλι στο youtube). Μετά από πολλά reviews παρήγγειλα ένα σετ μισό μισό με μία φίλη. Ποιότητα εξαιρετική..μήκος, στιλπνάδα, απαλότητα.. ενθουσιάστηκα! Αλλά επειδή εγώ έχω πολλάααααααα μαλλιά δεν μου έφτανε μισό πακέτο. Παρρήγγειλα λοιπον και ένα δεύτερο σετ ολοδικό μου. Μόνο που το δεύτερο αυτο σετ μαδούσε χειρότερα και από γάτα μακρύτριχη την άνοιξη!!! ΑΝ εξαιρέσουμε το γεγονός αυτό κατα τα άλλα αποτελεί την τέλεια επιλογή.. Ελα όμως που δεν γίνεται να το εξαιρέσεις.... ένα από τα κομμάτια έχει μείνει μισό..
 Κατά τα άλλα δεν εμπιστεύομαι e  bay  και τα σχετικά γιατί θέλω να δείχνουν φυσικά , σαν δικά μου μαλλιά, και όχι σαν 2 ουρές από τρίχες σκούπας.
  Αν εσείς έχετε βρει την τέλεια για εσάς φυσική τρέσσα, πείτε μου ποια είναι.. Σε επόμενο ποστ θα σας πω όλα τα μυστικά περιποίησης για να διατηρήσετε τις τρέσσες σας σαν καινουριες για πολλούς μήνες..
 Φιλάκια!!